Початок травня був несприятливим для кохання та з'ясування стосунків. Але в останній тиждень настане ідилія для закоханих пар.

Більше про хвилюючі аспекти можна дізнатися на YouTube канал астрологіні Марини Скаді (Марини Соколової).

Кохання, стосунки - арт, скріншот: YouTube
Кохання, стосунки - арт, скріншот: YouTube

Овен

Ваші стосунки переживають складні часи, але це може лише згуртувати вашу родину та об'єднатися. Ви все ще можете сумніватися, чи варто зберігати старі стосунки або пуститись у вільне плавання. Але у третій декаді травня "внутрішня пружина" спрацює і тоді точно зрозумієте, що вам потрібно.

Телець

Намагайтеся не прив'язуватися і не будувати далекосяжні плани, насолоджуйтесь один одним без зайвих очікувань. Зіпсують нерви конфлікти з ріднею на ґрунті фінансових питань. Багато психічних сил і часу забиратимуть чоловік і діти.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Близнюки

Самотні представники знаку відчують романтичний настрій, швидкоплинне побачення може перерости у серйозні стосунки. Подружжя зможе зміцнити свій союз, якщо знайде спільну справу. Знайомтеся з новими людьми, оновіть гардероб або займіться спортом!

Гороскоп кохання. Фото: Youtube
Гороскоп кохання. Фото: Youtube

Рак

Час усунення конфліктів, психологічного спокою та вирішення суто особистих питань. Прислухайтеся до порад мудрих жінок, навчайтеся досвіду тих, кого поважаєте та любите. Якщо з коханою людиною немає взаєморозуміння, поговоріть відверто про ваші стосунки у третій декаді травня.

Лев

Цей місяць вдалий для творчості, сімейних урочистостей та кохання. Час натхнення та романтики навіть для тих, хто забув про це. Безліч знайомств, несподіваних зустрічей, підвищеної уваги з боку протилежної статі.

Тарас Цимбалюк з коханою Тіною, instagram.com/taras.tsymbaliuk
Тарас Цимбалюк з коханою Тіною, instagram.com/taras.tsymbaliuk

Діва

Зверніть увагу на близьких та дорогих людей, родину, батьків, приділіть час друзям. Намагайтеся якнайбільше часу проводити з тими, хто вам дорогий: їхня підтримка знадобиться вам цього місяця.

Терези

Ви чітко відчуваєте, що у вашому житті щось починається і хвилюєтесь через це. Сидіти та не діяти зараз просто неможливо, вам необхідно щось робити, кудись бігти. У цьому процесі вас підтримає кохана людина, а якщо ви в пошуку свого ідеального партнера, то в травні на вас чекає доленосна зустріч.

Скорпіон

Місяць яскравих подій у коханні, пристрасних побачень, а також драм та розчарувань. Швидше за все, нова закоханість, яка захопить вас цього місяця, недовговічна, проте вона принесе цінний досвід, послужить кроком уперед до більш стабільних та якісних відносин.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Стрілець

Якщо ви хочете просунутися вгору кар'єрними сходами, хочете підвищення зарплати, можете використати свою чарівність і поговорити з начальником про ваші перспективи. Відповідний зовнішній вигляд, манери, готовність до компромісів допомагають досягти бажаного.

Козоріг

Соціальна активність посилює популярність у протилежної статі. Травень запам'ятається цікавими зустрічами, станеться якесь перезавантаження в особистому житті, багато чого стане під іншим кутом.

Водолій

Місяць, коли є шанс досягти гармонії в особистому житті. Інші відходять другого план, лише любовна сфера важлива у період. Великий ризик помилитися у своєму виборі, оскільки емоції здобувають гору над розумом. Тому не ухвалюйте доленосні рішення до 21 травня.

Стосунки в парі. Фото: Youtube
Стосунки в парі. Фото: Youtube

Риби

Сімейне життя може викликати нудьгу, хочеться чогось нового. Ви більше цікавитеся собою, своїм зовнішнім виглядом, зовсім забуваючи про чоловіка чи стародавнього партнера. Ризик втратити відносини через нове романтичне знайомство дуже великий. Однак якщо ви самотні, то у травні цей стан зміниться.

Нагадаємо, що ці знаки Зодіаку ніколи вас не пробачать, навіть якщо ви "згладили всі кути": про довіру можна забути.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тельців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв