Виявилося, що житловий простір чоловіка може багато про "розповісти" про нього його потенційну супутницю. Жінки відверто зізналися, що звертають увагу на побут чоловіків, із якими планують стосунки. Є список речей у будинку, які позитивно впливають на загальне уявлення про людину.

На одному з форумів дівчата та жінки поділилися своїми думками та спостереженнями щодо речей у будинках чоловіків, які є для них пріоритетом при виборі "другої половинки".

Про це стало відомо завдяки статті в авторитетній британській газеті Daily Mail.

Квартира, скріншот: YouTube
Квартира, скріншот: YouTube

Рослини, рушники та чистота

Найчастіше жінки називали наявність чистих рушників для рук та обличчя, а також мила для рук. Загалом чистота у ванній та туалеті дуже важлива для того, щоб справити приємне враження.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Ще один вагомий "зелений прапор" – рослини та домашні улюбленці. Вони означають, що чоловік відповідальний і вміє дбати про інших.

"Рослинам потрібен догляд, адже вони живі. Наявність одного або багатьох свідчить про те, що чоловік вміє їх доглядати", - написала одна жінка.

Квартира, скріншот: YouTube
Квартира, скріншот: YouTube

У той самий час, якщо домашні тварини чоловіки недоглянуті, це навпаки є " червоним прапором " . Деякі жінки навіть звертають увагу на характер тварин, адже вважають, що це може розповісти і про господаря.

Чистота на кухні та чистий посуд також важливі. Деякі жінки називали "зеленим прапором" наявність у будинку предметів, які демонструють хобі чоловіки.

"Коли я вперше зайшла до квартири свого майбутнього чоловіка, я одразу помітила, що він поставив у рамки фотографії своєї родини та навіть своїх котів. Це був "зелений прапор", – розповіла інша жінка.

Отже, секрет, як завоювати серце жінки простий – чистота в будинку, наявність рушників, предметів хобі та домашні улюбленці чи вазони.

Нагадаємо, сухий шампунь не тільки для волосся: які плями він виведе швидше за порошок.

Раніше повідомлялося, що сад буде покритий пишними квітами: як і навіщо обрізати тюльпани.

Також, не тільки для ворожіння: як використовувати кавову гущу в побуті.