Ця моторошна історія сталася в датському містечку Обенро. Сім'я планувала церемонію прощання із Гансом Грандтом, який помер. Друзі та родичі зібралися у каплиці, щоб провести панахиду. Але коли настала черга для дочки Ганса, Хайді, щоб попрощатися з батьком востаннє, жахливе відкриття струснуло всіх до глибини душі.

Відкривши труну, Хайді виявила, що всередині лежить зовсім незнайомий чоловік. Ця непередбачена подія викликала хвилю шоку та подиву, про що написали в Bild.

Труна, похорон / фото: Pixabay
Труна, похорон / фото: Pixabay

Пасторша церкви, Кірстен Шмідт, не могла приховати свого жаху: "Це найгірший жах пастора, який ніколи не мав статися."

Виявилося, що в лікарняному морзі припустилися страшної помилки: переплутали два тіла. Ганса Грандта помилково поховали під чужим ім'ям у іншій церкві, у місті Егерзунді.

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Ця непростительна плутанина принесла додатковий біль та страждання його сім'ї та друзям.

Труна, похорон / фото: Pixabay
Труна, похорон / фото: Pixabay

Лікарня відразу ж вибачилася перед родичами обох померлих чоловіків за подію. На щастя, трунарям вдалося повернути тіло Ганса Грандта його справжнім родичам того ж дня, щоб провести церемонію прощання зі справжнім небіжчиком.

А ми нагадуємо, " Мамо, ми їм потрібні": британець поліз у петлю після повернення з війни в Україні

Раніше ми писали про те, що морщини та сиве волосся - це ще не все: вчені назвали 15 ознак старості, перевірте себе

Крім того, Знай.ua повідомляв, 2 8-річна фізично здорова дівчина закінчить своє життя евтаназією: "Я нікуди не їду..."