Українська актриса Ганна Кошмал, яка зіграла у серіалі "Свати", який зробив її популярною, активно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками, та розміщує на своїй сторінці Instagram для них цікавий та різноманітний контент, пише пости, які розкривають внутрішній світ актриси.

Ганна Кошмал розповідає своїм передплатникам чим живе, показує, як доглядає своє тіло і займається спортом.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Якось Анна виклала своє ніжне фото і вирішила торкнутися теми не зовнішньої краси, а поділитися міркуваннями про те, в чому для неї проявляється внутрішнє поняття краси.

Акторка розповідає про те, що жодні зміни зовнішності не можуть подарувати відчуття любові до себе.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Анна Кошмал, фото з Instagram
Анна Кошмал, фото з Instagram

"Соціум загалом та соціальній мережі активно нав'язують (особливо жінкам), що ти маєш бути «ідеальною». Але що це означає? Відповідати стандартам моди? Вся ця ілюзія ідеальності породжує лише комплекси та відчуття «зі мною щось не так». Навіть 1000 пластичних операцій не здатні дати відчуття краси, тому що далі треба знову щось підтягувати, колоти, нарощувати, фарбувати, купа роботи…" – пише акторка.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Свати" Ганна Кошмал закликала не брехати: "Це тебе ніяк не стосується".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко зізналася у любові до окупантів: підтримує усі злочини.

Також стало відомо, що зірка українських серіалів Ганна Кошмал поділилася враженнями про Кишинева: "Ради, що частини України вже немає...".