Тімоті Клугерті зі США завдяки випадковій знахідці на автомобільній стоянці виграв у лотерею понад мільйон доларів. Все почалося з підібраного ним на щастя пенні, який згодом допоміг чоловікові розбагатіти.

За словами Клугерті, він помітив пенні на землі на стоянці біля магазину Bloxom Mini Mart на Шормейн-драйві в Аккомаку. Підібравши його, чоловік вирішив використати монетку для зіскребання захисного шару на лотерейному квитку, який щойно придбав у цьому магазині. Про це повідомляє UPI.

Монети. Фото: скрін youtube
Монети. Фото: скрін youtube

Які ж були подиви та емоції Клугерті, коли під схрещеним шаром він побачив головний приз! Виявилося, що тепер щасливчик щомісяця протягом найближчих 10 років отримуватиме по 10 тисяч доларів.

"Потрібен був цілий тиждень, щоб це до мене дійшло", - розповів переможець.

Популярні новини зараз
Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще

Чоловік вирішив отримати свій виграш у вигляді одноразової виплати у сумі 1 028 000 доларів до вирахування податків.

Шанси виграти джекпот складали від 1 до 612 тисяч. А можливість отримати будь-який виграш – 1 до 2,95.

Хоча він у будь-якому разі виграв би джекпот, проте подібні збіги просто не можуть не тішити. І не залишити слід у пам'яті, заповнившись назавжди.

Цінна монета. Фото: violity
Цінна монета. Фото: violity

Історія Клугерті нагадує всім, що іноді найнесподіваніші події можуть різко змінити ваше життя на краще. Тому будьте уважні до дрібниць і не проходьте повз свій шанс на успіх - він може виявитися ближче, ніж ви думаєте.

Нагадаємо, за ці монети нумізмати віддадуть десятки тисяч: що шукати у скарбничці

Як повідомляв "Знай.ua", реально отримати навіть на здачу в магазині: ця монета може принести 10 000 гривень

Знай.ua писав, шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе