З'єднання Марса і Хірона в середині тижня — час, коли донести свої думки до когось можна лише через особистий наочний приклад.

Завершить робочий тиждень з'єднання Меркурія та Урану у знаку Тельця. Оригінальні ідеї, незвичайні вирішення проблем, зустрічі з неординарними людьми — далеко не повний список того, що відповідатиме цьому транзитному з'єднанню.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Це добрий тиждень для людей творчих професій. Можливо вам доведеться доводити свій високий професіоналізм. Будьте розкутішими, контактність зараз знадобиться. Уважніше стежте за новинами, так ви не пропустите важливу для вас інформацію. У середу розмов з начальством краще уникати, тим більше якщо ви хочете чогось від нього домогтися, цим бажано зайнятися пізніше. Бурхлива професійна діяльність може бути дещо порушена в період з четверга до п'ятниці побутовими питаннями. У вихідні дні уникайте непотрібних контактів.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

У сфері професійної діяльності та творчих пошуків тиждень має бути дуже сприятливим, але перш ніж що-небудь робити, необхідно багато продумати. Постарайтеся бути обережними та прислухайтеся до голосу інтуїції. Вам представиться можливість налагодити корисні зв'язки та контакти. Подумайте про відпустку, а якщо ви її вже відгуляли, то про наступні, такі думки позитивно позначаться на вашому стані. Розгляньте варіант пізнавальної подорожі або круїзу, подібний захід подарував би вам незабутні враження та події. На початку тижня не варто дослухатися порад знайомих, навіть дуже впливових людей, вирішуйте всі проблеми самі. Але вже у п'ятницю ви можете розраховувати на допомогу друзів.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам може не повезти в ризикованих витівках, утримайтеся від них. Постарайтеся якнайбільше бути вдома, подалі від натовпу та уникайте масових заходів, оскільки у скупченні людей ви можете притягувати до себе небезпечних сусідів. У середу очікуються цікаві зустрічі та приємні сюрпризи, а робота приноситиме очікувані результати. У п'ятницю варто концентруватися лише на найважливіших та невідкладних справах, постарайтеся відпочити та відновити сили. У вихідні дні не забувайте про близьких людей, вони теж чекають від вас тепла та участі.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Настав час зробити над собою зусилля і самовіддано відпочити цього тижня. Без сумніву, безкорисливе служіння близьким та коханим людям – справа благородна, але й у ній іноді потрібно робити перерви. Деякі представники вашого знаку Зодіаку вже цього тижня можуть зайнятися масштабним перетворенням у своїй справі. Але не варто зациклюватися на питаннях матеріальних благ, згадайте і про духовні блага. Вихідні дні бажано присвятити культурним заходам.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень, вдалий у всіх відносинах, певні труднощі можливі у вівторок, але вони легко переборні. Прислухайтеся до голосу інтуїції, зараз вона не обдурить вас. Призначаючи час для різних зустрічей, обов'язково зважте на ймовірність форс-мажорних обставин. Якщо ви не встигатимете до зазначеної години, то ваших пояснень ніхто особливо слухати не стане, так що має сенс потурбуватися про це завчасно. У четвер та п'ятницю будуть вдалими подорожі, поїздки та відрядження. У вихідні займіться облаштуванням будинку.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ймовірна несподівана ситуація, яка забере у вас дорогоцінний вільний час і змусить змінити ретельно продумані плани. Не виключені і деякі ускладнення в дружніх відносинах, постарайтеся прояснити непорозуміння. Протягом усього цього тижня бажано згадати та відновити знайомства та старі зв'язки, з якихось причин напівзабуті. Дозвольте собі відволіктися від професійної діяльності, придбайте щось нове і симпатичне з домашнього начиння, продумайте до дрібниць ваш одяг та аксесуари. Середа і субота виявляться найвдалішими днями тижня.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Можливо, цього тижня вам здаватиметься, що світ не оцінив усі ваші таланти та здібності. Навіть якщо так воно і є, це ще не привід зациклюватися на своїх претензіях. Демонстрація образи не допоможе вам домогтися визнання та поваги, з цим впораються коректність, терпіння та тактовність. Суботу бажано присвятити активній діяльності садівничого характеру. У неділю ігноруєте другорядні дрібниці і зосередьтеся на головному, інакше ви можете упустити золоту рибку.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви зможете досягти багато чого, якщо не станете лінуватися і трохи прискорите розумовий процес, тим самим ви отримаєте сприятливу можливість змінитися на краще. Цього тижня ви повинні бути на увазі, тому будьте товариськими та відкритими новим зустрічам та знайомствам. У середу не довіряйте чуткам, інакше власноруч зруйнуйте стосунки із родичами. У п'ятницю всі труднощі, що виникли на вашому шляху, ви повинні подолати самостійно. У суботу будьте морально готові, отримайте важливу новину, яка може перевернути все ваше життя.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Іноді немає сенсу чинити опір якимось обставинам і намагатися щось змінити. Для вас настав той момент, коли краще плисти за течією, це заощадить ваші сили та час. У вівторок і четвер бажано утриматися від будь-яких рішучих дій. У п'ятницю багато ситуації можуть прояснитися для вас несподіваним чином. У вихідні дні вашим близьким людям буде потрібна підтримка та допомога, приділіть їм більше уваги, але не дозволяйте завантажувати на вас усі свої проблеми.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня доведеться багато працювати, але результати праці обов'язково потішать вас. Найнапруженішими днями можуть виявитися понеділок та вівторок, у середу ж не погоджуйтеся з авантюрними пропозиціями. У другій половині тижня ви не пошкодуєте про витрачені сили, а начальство буде вами досить. Використовуйте свої аналітичні здібності та виявляйте поменше емоцій, П'ятниця – гарний день для ділових зустрічей та переговорів. У неділю сприятливі поїздки та подорожі, ви можете чудово відпочити та дізнатися багато нового.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У понеділок будьте обережні в словах, стежте за своєю промовою, інакше може виникнути конфліктна ситуація з начальством. Перейдіть на творчу роботу, вона буде позитивно впливати на ваш настрій і працездатність. У середу, можливо, вам доведеться відстоювати перед оточуючими ваші нові ідеї. Постарайтеся бути мудрими і виключіть із них елемент авантюризму, нічим добрим він вам не загрожує. На четвер можна запланувати рішучі дії або початок нової справи, використовуйте цей сприятливий час і не втрачайте свого шансу. У п'ятницю будуть вдалими ділові зустрічі та переговори.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У понеділок та вівторок бажано зосередитися на своїх обов'язках. Середовище, мабуть, чекає клопітке: доведеться залагоджувати проблеми, що виникають на роботі або пов'язані з людьми вашого оточення і терміново вирішувати важливі питання. У четвер буде простіше погодитися на не дуже влаштовує вас варіант і не йти відверто проти громадської думки, тому що довести більшості, що ви маєте рацію, буде майже неможливо. Ваша цілеспрямованість у суботу дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви припускали. І майте на увазі, що недільний похід у гості або на вечірку може виявитися для вас стомлюючим.

Нагадаємо про гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тельців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.