У світі, де традиційна медицина, як і раніше, панує, знаходяться люди, які стверджують про наявність у них незвичайних цілющих здібностей. Одна з таких – 43-річна Антонія Харман. Ця жінка впевнена, що є справжньою чарівницею, яка зуміла зламати власне тіло і повернути назад старіння.

Колишня телеведуча кинула свою кар'єру, щоб пройти спеціальний курс, який, за її словами, "відкрив їй очі" на світ цілительства. Про це повідомляє Mirror.

Антонія Харман, скріншот: Youtube
Антонія Харман, скріншот: Youtube

Два останні десятиліття Антонія перебувала у стані "трансу", що дозволило їй розкрити свої надприродні здібності. Жінка стверджує, що завдяки цьому дару вона виглядає на 10 років молодшою.

Харман вихваляється, ніби може зцілювати травми, позбавляти депресії і навіть змушувати хвороби зникати. За її словами, вона здатна допомогти навіть пацієнтам із кістами, пухлинами та артритом, хоча Національна служба охорони здоров'я Англії рекомендує лікувати такі недуги традиційними методами.

Популярні новини зараз
"Київстар" запроваджує перевірку абонентів: який документ вимагатимуть "Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів 10 800 грн для кожного члена сім'ї: хто отримає відчутну підтримку
Показати ще

У цілительки є кілька зіркових клієнтів. Вона розповідає, що допомогла співачці Діані Вікерс упоратися з тонзилітом, а світській левиці Ліззі Кенді – з "емоційною травмою".

"Щодо старіння, я зламала своє тіло, підвищивши напругу в клітинах. Чим вище напруга, тим молодше відчуває тіло. Я не ходила до лікарів 15 років – мені це не потрібно", – розповідає британка.

Нагадаємо, електронні сигарети не безпечніші за звичайні: любителів вейпів попередили - ловіть проблеми з серцем

Як повідомляв "Знай.uа", відростіть густе і блискуче волосся без великих витрат: 3 найважливіші правила, які приховують усі перукарі

Знай.uа писав, дівчина "пересаджувала" собі фекалії брата і хлопця, щоб вилікуватися - але вийшло тільки гірше