Люди захоплюються зірками, стежать за їхнім життям і копіюють їх стиль. Водночас їх можуть ненавидіти, заздрити і вважати вискочками. Іноді фанати настільки одержимі, що навіть убивають своїх кумирів. Часто слава призводить до проблем з психікою.

Зірки не можуть впоратися з цим і вдаються до алкоголю та наркотиків, що лише погіршує ситуацію. Однак залежність – не єдина причина слабкого психічного здоров'я знаменитостей, є й інші обставини.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram
Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

У 2007 році Брітні Спірс пережила нервовий зрив після розлучення з Кевіном Федерлайном. Їхні діти залишилися з Кевіном, а Брітні поголила голову в салоні. Суд передав опіку над дітьми Кевіну, а Брітні госпіталізували. Її визнали недієздатною, і опікуном став її батько Джеймі Спірс.

Кортні Лав потрясла Гластонбері в 1999 році (зображення Reuters)
Кортні Лав потрясла Гластонбері в 1999 році (зображення Reuters)

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Кортні Лав, почала вживати наркотики ще підлітком. У 1992 році вона ледь не втратила право опіки через те, що вживала сильні наркотики під час вагітності.

На свій 40-й день народження, Кортні спробувала накласти на себе руки. Її вдалося врятувати, але після цього її визнали загрозою для себе та оточуючих. Її помістили до психіатричної лікарні Bellevue Hospital у Нью-Йорку, але через кілька днів випустили.

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс

У 2010 року в чоловіка Кетрін Зети-Джонс, актора Майкла Дугласа, діагностували рак. Це сильно вплинуло на психічне здоров'я Кетрін. У 2011 році вона звернулася до лікарні Silver Hill у Коннектикуті для лікування маніакально-депресивного психозу.

Дрю Беррімор, кадр із шоу
Дрю Беррімор, кадр із шоу

Вперше Дрю спробувала наркотики, коли їй було всього 12 років, а в 14 Беррімор намагалася накласти на себе руки. Дівчинка вважала, що вона негарна, і на цьому тлі у неї розвинулася депресія. Тоді вона вперше потрапила до психіатричної клініки.

Нагадаємо, Катя Кухар із "Танці зі зірками" зізналася, від чого ховається у ванній і це не вибухи: "Кожна побачить себе"

Вам буде цікаво дізнатися почалося нове розслідування смерті зірки "Друзів" Метью Перрі: поліція шукає постачальника наркотиків