У Києві чоловіка засудили до тривалого строку позбавлення волі за крадіжку солодощів у супермаркеті. Незвичайно те, що він скоїв цей злочин із благородною метою – подарувати шоколад дружині на день народження.

Як випливає з вироку Святошинського районного суду м. Києва, цей чоловік уже мав непогашену судимість і, вчинивши новий злочин, автоматично зазнавав більш жорстких санкцій. У червні 2023 року він прийшов до столичного супермаркету та викрав шоколадні цукерки на суму 1359 гривень.

Шоколадні цукерки. Фото: скрін youtube
Шоколадні цукерки. Фото: скрін youtube

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою провину та розкаявся. Він пояснив, що того дня мав намір подарувати дружині на день народження солодощі, але не мав достатньо коштів, щоб їх придбати законним шляхом. Тож чоловік вирішив вкрасти шоколад у магазині.

Суд, з огляду на наявність непогашеної судимості та повторне вчинення злочину, визнав його винним за ч.2 ст.15, ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку в особливо великих розмірах). Обвинуваченого засудили до 5 років та 6 місяців позбавлення волі. Оскільки він мав відбувати покарання за попереднім вироком, остаточний термін ув'язнення становить 6 років і 6 місяців.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Усі гроші на платіжки: українцям повідомили про плани підвищити ще один тариф Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів
Показати ще

Таким чином, шляхетний намір чоловіка зробити подарунок коханій дружині обернувся для нього тривалим строком позбавлення волі через його власну необачність і нерозсудливість. І найближчі 6 років він точно не зможе порадувати її будь-яким подарунком.

Нагадаємо, займався сексом заради справедливості: українець розкрив мережу сутенерства

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні засудили українку за ухилення від мобілізації: як це сталося

Знай.uа писав, таксист залив балончиком, ТЦК побив милицею: одеситка розповіла про нічні "пригоди" (оновлено)