Успіх та фінансова свобода – мрія багатьох людей, але досягають її лише одиниці. Секрет криється не стільки в талантах чи обставинах, скільки у внутрішньому налаштуванні та правильних життєвих орієнтирах. Про це переконливо свідчить історія Метта Гіггінса - мільйонера, який розпочав свій шлях зі збирання столиків у закладі швидкого харчування.

За словами Гіггінса, запорукою його вражаючих досягнень стало лише одне просте питання: "Чому не я?". Про це повідомляє CNBC Make It .

Саме він допоміг йому подолати синдром самозванця, з яким стикається більшість людей, та відкрити нові обрії можливостей.

"Життя визначається не початком або кінцем, а відстанню, яку ми долаємо. А спосіб пройти більший шлях, ніж ви коли-небудь могли уявити - це постійно ставити собі питання: "Чому не я?", - заявляє он.

Популярні новини зараз
Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Мозок відкине сумніви та зосередиться на пошуку нових перспектив. Саме такий підхід дозволив Гіггінсу у 26 років стати наймолодшим прес-секретарем мера Нью-Йорка в історії та заробляти від $35 000 до $100 000 на рік. А 2012-го він став співзасновником компанії RSE Ventures, яка зрештою принесла йому статки мільйонера.

Людина з грошима в руках
Людина з грошима в руках

"Ви обов'язково зустрінетесь із ситуаціями, які змусять засумніватися у власних силах. Але вихід із зони комфорту з амбітним підходом допоможе вам рухатися вперед", - додав мільйонер.

Нагадаємо, сильно розгулятися не вийде: яку пенсію дадуть, якщо зароблятиме понад 30 тисяч гривень

Як повідомляв "Знай.ua", ануляція відсотків і "штраф": Monobank попередив власників депозитів

Знай.uа писав, чоловік вирішив розпочати власний бізнес із крадіжки сиру в "Сільпо"