Відпустка, яка мала подарувати безтурботний період, коли можна розслабитися і ні про що не думати, обернулася трагедією для 28-річної британки Олівії Хартлі.

Повернувшись із курорту із системою "все включено" в Єгипті, дівчина опинилася на межі життя та смерті через зараження небезпечним гепатитом А. Причиною, за твердженням Олівії, стала жахлива антисанітарія в готелі. Про це повідомляє Daily Mail.

Відпочинок у Єгипті, скріншот: Youtube
Відпочинок у Єгипті, скріншот: Youtube

Путівка на тиждень у Хургаду від авіакомпанії EasyJet обійшлася Олівії та її нареченому 1400 фунтів стерлінгів. Проте вже під час перельоту додому у чоловіка почалися напади нудоти – його шість разів знудило прямо у літаку. А через кілька годин після прибуття до Великобританії аналогічні симптоми з'явилися і в Олівії – її охопили діарея та нестримне блювання.

Протягом трьох днів дівчина не могла вживати ні їжі, ні рідини, тому батьки викликали їй швидку допомогу. Олівію терміново госпіталізовано з зневодненням, а лікарі виявили у неї порушення роботи печінки та нирок. Проаналізувавши симптоми, медики дійшли висновку, що причиною стало зараження гепатитом А – небезпечною інфекцією печінки, що передається через фекалії інфікованих осіб.

Популярні новини зараз
Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки
Показати ще

Відпочинок у Єгипті, скріншот: Youtube
Відпочинок у Єгипті, скріншот: Youtube

Олівія впевнена, що підхопила вірус у готелі. За її словами, гігієна приготування їжі в 4-зірковому готелі була катастрофічною - їжа лежала годинами, і на неї постійно насипали нові порції зверху "втомлених" страв. Повсюди літали птахи, створюючи ідеальні умови поширення інфекцій.

Стан дівчини був настільки критичним, що лікарі попередили її про можливу необхідність термінової пересадки печінки, якщо ситуація не покращає.

Нагадаємо, матуся облаштувала квартирку на горищі для свого 29-річного синочка, навіть душ є: "Ніколи не поїде"

Як повідомляв "Знай.ua", копи розкрили справу про зникнення пенсіонерки, подивившись у Google Maps: тіло лежало там 2 роки

Знай.uа писав, дівчина "пересаджувала" собі фекалії брата і хлопця, щоб вилікуватися - але вийшло тільки гірше