Мама дівчини Ребекка Робертсон зазначила, що її дочка була життєрадісною, але у вересні 2020 щось сталося щось не так, Джанна, яка була лідером класу, почала відставати від шкільної програми.

Американці Джанні Кабо поставили діагноз – деменція віком 19 років. Про це розповідає SWNS.

Дівчина з деменцією. Фото: swns
Дівчина з деменцією. Фото: swns

Мама дівчини розповідає, що вважала, що у дівчинки затягнувся COVID. Вона почала висловлювати проблеми із пам'яттю. Через кілька місяців вона боролася із втратою пам'яті та здатністю виконувати прості завдання, наприклад, керувати консервним ножем.

"Проходили тижні, і у неї стало більше проблем у школі. "Я не пам'ятаю" - стала звичною її фразою. Якби її запитали, чому вона не зробила домашнє завдання, вона сказала б, що не пам'ятає", - розповідає 50-річна жінка.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Вчителі помітили, що вона просто тупо дивиться у вікно.

Жінка відвела дочку до невролога у листопаді 2022 року та після проведення серії медичних тестів лікарі діагностували деменцію.

Дівчина з деменцією. Фото: swns
Дівчина з деменцією. Фото: swns

"Я запитала її, який був найщасливіший момент у твоєму житті, а вона просто розгубилася і сказала: "Я не пам'ятаю", — розповіла вона.

Згідно з Ініціативою з дитячої деменції, дитяча деменція виникає в результаті прогресуючого пошкодження головного мозку і пов'язана з більш ніж 70 рідкісними генетичними захворюваннями. Ліків від деменції немає.

Нагадаємо, що чоловік вколов понад 200 вакцин від "корони", але тепер зайнялися вчені.

Раніше ми повідомляли, що новий коронавірус розходиться світом: чи загрожує українцям епідемія.