Ось і почалося довгоочікуване для когось літо. Так. саме довгоочікуване, адже хтось жле його майже так само, як Новий рік, очікування змін у своєму житті.

Гороскоп на червень від астрологів ви вже отримали, а що ж каже рунічний гороскоп про всі три місяці літа для знаків Зодіаку? Прочитайте та будьте готові, перш ніж планувати відпустку та інші активності.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Овен (21 березня - 19 квітня)

Для Овнів літо обіцяє бути періодом усвідомлення та зростання. Руна Ансуз підказує, що збирання інформації та консультації з досвідченими людьми будуть ключем до успішних рішень. Ейваз обіцяє незворотні зміни, а потім руна Іса радить зупинитися та приділити час відпочинку.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тільці чекає час змін та творчого зростання. Руна Турісаз обіцяє можливість змін у житті, а Беркана скине зайве, створюючи простір нових можливостей. Потім руна Ейваз запрошує вас не боятися експериментувати і прагнути самореалізації, обіцяючи несподівані і перетворюючі зміни.

Популярні новини зараз
Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило "Судний день" буде вже у серпні 2024 року: що значить дата "трьох вісімок" і як її пережити Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Коли бронювання вже не врятує: чому чоловіків можуть забрати до війська
Показати ще

Близнята (22 травня - 21 червня)

Літо для Близнят обіцяє бути періодом потоку подій та внутрішнього перетворення. Руна Лагуз нагадує вам йти за течією життя, довіряючи інтуїції, тоді як Дагаз обіцяє світле майбутнє, повне оновлень. Наутіз нагадує про важливість терпіння та врівноваженості, щоб успішно подолати будь-які перешкоди.

Рак (22 червня - 22 липня)

Літо обіцяє Ракам яскраві події та внутрішнє зростання. Руна Соулу обіцяє перемоги та досягнення, тоді як Кано закликає до креативності та змін у зовнішньому вигляді. Перт обіцяє розкрити нові можливості та таємниці, відкриваючи двері до довгоочікуваних змін.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Літо для Львів обіцяє світле майбутнє та сімейний благополуччя. Руна Дагаз підсвічує період трансформації та відродження, а Отал закликає приділити увагу родині та домашньому затишку. Феху обіцяє матеріальні успіхи та підвищення статусу.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Для Дів довгоочікувані результати та самоаналіз стануть ключовими темами цього літа. Руна Йера вказує на успішне завершення проектів, які потребують терпіння та довіри. Іса нагадує про необхідність часом зупинитися та переглянути стратегії, а Манназ радить чітко визначити свої цілі та самооцінку.

Рунічний гороскоп, зображення з вільних джерел
Рунічний гороскоп, зображення з вільних джерел

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Для Терезів літо обіцяє очищення від зайвого та радість від нових можливостей. Руна Хагалз запрошує до звільнення від того, що більше не відповідає вашому шляху, тоді як Вуньо обіцяє радість та позитивні емоції. Турисаз допоможе вам подолати будь-які перешкоди на шляху до нових цілей.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Літо обіцяє Скорпіонам період становлення та трансформації. Руна Феху закликає до матеріалізації цілей, а Наутіз нагадує про важливість дисципліни та стійкості. Дагаз обіцяє нові можливості та світле майбутнє.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Для Стрільців літо обіцяє вирішення проблем та гармонійні стосунки. Руна Тейваз вказує на перемоги та дозвіл хаосу, тоді як Манназ закликає до співпраці та взаємодії. Лагуз обіцяє правильний напрямок та потік позитивних подій.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Літо несе для Козорогів нові можливості та міць. Руна Уруз обіцяє енергію та силу, яку необхідно направити у правильне русло. Іса закликає до роздумів і паузи, а Хагал вказує на різкі зміни, що стоять перед вами.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Для Водоліїв літо обіцяє спілкування та особистий розвиток. Руна Манназ віщує суспільне визнання і зростання, тоді як Єра вказує на перехідний період, що вимагає терпіння та завзятості. Ейваз обіцяє переродження і нові початки.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Літо для Риб обіцяє подолання перешкод та спілкування. Руна Турісаз закликає до рішучих дій з огляду на наслідки, тоді як Уруз обіцяє міць і силу для досягнення цілей. Гебо додає прагнення до спілкування та встановлення контактів з оточуючими.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли, що сьогодні вони вас обожнюють, а завтра - топлять у річці: 4 найнепередбачуваніші знаки Зодіаку.