Якось після урагану в Уельсі з-під води раптово з'явився доісторичний ліс.

Про це пише ВВС.

За словами фахівців, цей ліс знаходиться під водою вже протягом 4,5 тисячі років. Його було поховано під тиском піску та потужної стихії – води. Останніми днями вирував ураган. Під натиском сильного вітру море відступило, оголивши поклади торфу. Як виявилося, під ними ховалися дерева, точніше, пні - те, що від них залишилося.

Згодом залишки дерев скам'янілі. Нині їх можна побачити між населеними пунктами Борт та Ініслас у графстві Кередігіон.

Популярні новини зараз
"Київстар" запроваджує перевірку абонентів: який документ вимагатимуть "Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

У XVII столітті було записано міф про загиблу під водою цивілізацію, яку називали "Затонула сотня".

Вважають, що ця територія була колись родючою землею із поселеннями. Стародавні люди захищали свої поселення від повеней шлюзами та дамбами.

Люди з давніх-давен розповідають, що ці ділянки неодноразово затоплювали під час сильних штормів. Так згодом і сталося. Велика вода поховала все, в тому числі великий ліс, від якого всі залишилися сліди.

У VI столітті нашої ери потужна стихія затопила півтора десятки поселень, багато жителів не змогли врятуватися.

Також, згідно з давніми переказами, ці родючі землі розташовані приблизно за 30 км на захід від нинішньої берегової лінії, в даний час акваторії затоки Кардіган.

Нагадаємо, що "чарівниця" помолодшала на 10 років , ввівши себе в "транс" і переставши ходити до лікаря: "Я зламала своє тіло".

Раніше ми повідомляли, що мама жодного разу не мила голову своєї доньки і ось що з цього вийшло.