Нещодавно уфолог Пачитто Домінік з Монреалю виявив на Місяці піраміду та інші загадкові споруди.

Втім, це не дивно, адже уфологи та любителі конспірологій постійно знаходять загадкові об'єкти на поверхні супутника Землі.

Споруди чітко видно на знімках, зроблених НАСА кілька років тому за допомогою пристрою "Lunar Reconnaissance Orbiter".

Канадець упевнений, що помітив явні докази того, що на Місяці є життя.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

На думку уфологів, прибульці раніше зводили подібні споруди на поверхні Місяця. Не виключено, що прибульці взялися за спорудження своїх баз і на нашій планеті.

Ніхто до ладу не може сказати, навіщо потрібні піраміди і з якою метою вони будувались. Втім, уфологи ще довго обговорюватимуть знахідку, і висунуть найправдоподібніші теорії для обговорення.

Нагадаємо, що прилетіли НЛО та дратували собаку: чоловік розповів про дику прогулянку. За словами її господаря, собака ніколи себе раніше так не поводив.

Раніше ми повідомляли, що не лише існують, а й жили серед звичайних людей: уфологи знайшли нелюдський череп. Археологи повідомили, що він приблизно на чверть важчий за череп дорослого чоловіка.

Також стало відомо, що марсіани були описані в Біблії - можливо це занепалі ангели: конспірологи підкралися до розкриття секрету.