Любителів повалятися на дивані, егоїстів і грязнуль — хоч греблю гати.

На кому тільки не доводиться зустрічатися, жити і навіть одружуватися з жінками. Які риси та звички найогидніші, за версією жінок.

Лінь. Фото: Youtube
Лінь. Фото: Youtube

Егоїзм

Однією з головних слабкостей чоловіків є егоїзм. При цьому вони часто поводяться егоїстично, навіть не усвідомлюючи цього.

Психологи радять жінкам, яким попався егоїст, бути обережними та вдаватися до контрзаходів. Адже егоїзм призводить до нехтування партнером та сім'єю. Чи вам таке щастя, любі жінки?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку "Остання точка": провидиця назвала українське місто, куди більше не прилетять російські ракети Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

Почуття переваги

Якщо за фізичними характеристиками чоловік сильніший за жінку, це не означає, що він кращий. Крім сили, є десятки найважливіших якостей. Стережіться таких чоловіків.

Гордість

Така характеристика відрізняє велику кількість чоловіків. Віра в те, що він завжди правий - те, чим вони часто грішать.

Зарозумілість – дуже погана вада, і єдиний спосіб вказати зарозумілому на його місце – це ізолювати його. Краще – подалі від себе.

Неохайність

Сварка. Фото: Youtube
Сварка. Фото: Youtube

Якщо чоловік думає, що дезодорант та освіжувач дихання "для дівчаток" у нього може бути лише одна партнерка – його рука.

Йдеться навіть не про епіляцію всього тіла (хоча волохата спина більше підходить ведмедеві, ніж людині), а про справжню гігієну і догляд за собою. Від такого неандертальця краще триматися подалі, адже звичка до гігієни прищеплюється змалку. А ви не мама і не вам його переучуємо.

Прихильність матері

Серед багатьох недоліків чоловіка – занадто тісний емоційний зв'язок із матір'ю. Такі чоловіки все життя шукатимуть жінку, яка стане для них спідницею, під якою можна сховатись від "страшного світу".

Мамчині синки зазвичай не можуть упоратися з труднощами, і стають безпорадними перед найменшою негараздами.

Сімейна сварка, Ілюстративне фото
Сімейна сварка, Ілюстративне фото

Нагадаємо про 7 чоловічих імен, які притягують успіх, як магніт: дівчата, виходимо заміж за них сміливо.

Раніше ми повідомляли, що дружина Зеленського точно у списку: 6 жіночих імен, які найбільше подобаються чоловікам.