Netflix взявся за створення нового мультсеріалу за мотивами Minecraft, і це стало однією з головних подій на фоні святкування 15-річчя цієї популярної гри.

У трейлері ми бачимо, як крипер з гри вибухає, а камера потім переноситься до підземної печери, повної лави. Тизер закінчується кадром з логотипом Netflix на вершині вулканічної скелі та написом "Netflix x Minecraft".

"Це щойно відбулося: найпопулярніша гра всіх часів і найбільший стример у світі об'єднуються, щоб представити вам зовсім новий мультсеріал Minecraft Netflix"

Minecraft на Netflix / Фото: скриншот Youtube
Minecraft на Netflix / Фото: скриншот Youtube

У Netflix повідомили, що серіал представить глядачам оригінальну історію з новими персонажами, а додаткова інформація буде надана найближчим часом.

Популярні новини зараз
Як українцям дізнатися про наявність штрафу від ТЦК, та як його "оскаржити": завдання на 10 днів Гороскоп на тиждень 8-14 липня для всіх знаків Зодіаку: помилки Риб, проблеми Скорпіонів та потік зустрічей Близнят Українців масово позбавлятимуть водійських прав – нові обмеження торкнуться кожного третього Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі
Показати ще

Це вже не перший випадок, коли відеогра адаптується до серіалу. Тренд створення адаптацій відеоігор стала серйозним напрямком у Голлівуді, і Netflix вже досяг успіху з іншими анімаційними версіями популярних ігор, такими як аніме по серії Castlevania та спін-офф League of Legends Arkane.

Крім мультсеріалу, слід зазначити, що кіноверсія Minecraft за участю Джека Блека обіцяє вийти на великі екрани у квітні наступного року.

Вам буде цікаво дізнатися, Мinecraft вніс масштабні зміни до Realms та Realms Plus

Раніше стало відомо про те, що Minecraft святкує 15-річчя: нові карти, накидки та подарунки щодня

Також ми писали геймери в люті: закриття однієї гри змусило їх написати владі - до чого це призведе