Сергій Сосєдов був відомим музичним критиком в Україні. До початку війни він часто з'являвся на українському телебаченні та був суддею шоу "Х-Фактор" разом зі співачкою Йолкою.

Народжений у Москві, живучи у Києві, він висловлював позитивні думки про Україну та її людей. Однак згодом він змінив свою позицію та почав відкрито "ображати" Україну.

Сергій Сосєдов, кадр з програми "X-Фактор"
Сергій Сосєдов, кадр з програми "X-Фактор"

Ось одне з його висловлювань:

"Україна – це маленька країна, яка не має жодної незалежності, немає взагалі нічого!" На одному з російських інтерв'ю він також заявив, що "В Україні жити неможливо. Там йде така неонацистська пропаганда, пекельна зовсім. Геббельс відпочиває."

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Сосєдов відкрито підтримує політику Путіна, і за це в січні 2023 року його було внесено до списку санкцій України. Він також негативно висловлювався про Аллу Пугачову, яку раніше дуже поважав. Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним поїхала з росії, і Сосєдов звинуватив їх у "втечі" та "зраді".

Сергій Сосєдов, скріншот
Сергій Сосєдов, скріншот

Він сказав:

"Поїхала вона, думаю, для того, щоб їй не докучали питаннями про Україну. І взагалі, їй уже набридли всі питання. Я дивуюся, що до неї в когось взагалі залишилися якісь питання. Напевно, у тих, хто її зовсім не знає і мало знайомий з її життям та творчістю".

Зараз Сосєдов живий і будує кар'єру у росії. Його останні повідомлення в Instagram датуються 2021 роком, але серед фото, на яких він відзначений, є кадри зі зйомок російських телепроектів.

Також наш портал інформував, невідомі хотіли облити кислотою обличчя дітей Марічки Падалко: "Отримала листа з погрозами"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Павло Матіяш розповів про вартість кредитних ресурсів та кредитування малого та середнього бізнесу у першій половині 2024 року.

Вам буде цікаво дізнатися "Все пішло не за планом": Злата Огневич зізналася, що хотіла завершити своє життя