Мобілізація протягом червня-вересня посилиться настільки, що працівники ТЦК все частіше перевірятимуть військово-облікові документи в метро і все більше ходитимуть по будинках військовозобов'язаних. Такі заходи найближчими тижнями лише посилюватимуться доти, доки українське військо не поповниться приблизно ще мільйоном особового складу.

Про це у свіжому ефірі розповів відомий український астрологічний експерт Влад Росс, дослідивши розташування планет і зробивши астропрогноз на заклик в Україні.

"Новий закон про мобілізацію набув чинності 18.05, тому відштовхуватимемося від цього. Був малий парад планет: Венера, Юпітер, Уран. Це символ обов'язку, військового обов'язку. Нам не всі кажуть, що стосується цієї мобілізації і скільки знадобиться людей", - каже Влад Росс.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

І продовжує: "Виходячи з параметрів такого великого з'єднання (планет – Ред.) та малого параду планет, нам кажуть, що збирають 200 тис. – 300 тис., а насправді збирають мільйон людей. На фронт збирають мільйон, щоб мати можливість Наступатиме в 2025 році. З кожним днем ​​буде жорсткіше. так би сказав.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

На питання про те, що буде кардинально нове у методах мобілізації, астролог припускає, що будуть часті візити до житла військовозобов'язаних.

Візит до ТЦК, скріншот: Facebook
Візит до ТЦК, скріншот: Facebook

"Якщо раніше Київ не чіпали, то скоро в метро буде так, як за часів коронавірусу (було обов'язковим носіння маски - Ред.). Тепер чоловіки просто так не зайдуть - будуть зобов'язані показати військовий квиток. Особливе посилення заходів буде в серпні-вересні. Буде щось неймовірне. Тобто хочуть набрати мільйон для наступу. Наприкінці цього року планується великий контрнаступ, як і навесні наступного", - припускає Росс.

Чи матиме такі заходи ефект для країни – на це запитання Влад Росс відповів так: "Валерій Залужний говорив ще рік тому, що ми запізнилися з мобілізацією на рік. Він говорив, що мобілізацію потрібно було проводити ще вчора. Є нормальні методи мобілізації, а є ні. Маю на увазі "бусики". Якби президент сказав, що не можна використовувати такі методи, як "бусики", то одного його слова було б достатньо".

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

За словами Влада Росса, метод із використанням "бусиків" був придуманий в Одесі одним із колишніх військкомів, підозрюваним у незаконному збагаченні.

"Це його ноу-хау, коли "швидка" їздила містом, а до неї збирали чоловіків", – каже астролог.

До цього Росс додає, що мобілізація посилюватиметься до листопада, коли до армії наберуть необхідну кількість людей.

"Спад може бути напередодні нового року, а зараз заходи лише посилюватимуться, буде хвиля. Я дивлюся на розташування планет і можу сказати, що в Україні хочуть набрати мінімум мільйон", — наголошує астролог.

Нагадаємо, ослаблення мобілізації в липні та перемога восени: мудрець здійснив несподіване пророцтво про хід війни в Україні.

Раніше повідомлялося, мобілізація з 18 травня: на кого чекає посилена увага.

Також, критична фаза війни: командувач Сухопутними військами виступив із важливою заявою.