Таллула Роуз розповіла шокуючу історію, що трапилася з її подругою під час купівлі обручки в дорогому ювелірному магазині. Ця пригода змусила Таллулу застерегти інших жінок ніколи сліпо не довіряти чоловікам.

Її подруга вже два роки зустрічалася з юнаком, з яким планувала побратися. Дівчина обрала ідеальне кільце за 1500 фунтів стерлінгів (близько 2000 доларів) і наречений погодився його придбати для неї у відомій ювелірній компанії. Про це повідомляє Daily Star.

Обручка / фото: Pixabay
Обручка / фото: Pixabay

Однак при спробі розрахуватися в магазині платіжну картку хлопця було відхилено. І причина була зовсім не у відсутності коштів на рахунку. Виявилося, що в Darry діє особлива політика продажу кілець.

При покупці дорогоцінних кілець для заручин у цьому магазині клієнт повинен пред'явити посвідчення особи та підписати угоду з обіцянкою придбати лише одне кільце для своєї другої половинки. А цей хлопець вже нещодавно купив одне кільце, бо право на другу покупку у нього немає.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Обручка Сопонару, кадр з відео
Обручка Сопонару, кадр з відео

"Моя подруга два роки зустрічалася з цим хлопцем. Вони жили разом і планували заручини. Вона сказала йому, що хоче кільце саме від Darry", - розповідає Таллула.

Виявилося, що за останні шість місяців її "майбутній чоловік" зраджував нареченій та зустрічався з іншою дівчиною. І для неї він уже встиг придбати обручку.

@tallulah.roseb

Never trust a man #darryring

♬ original sound - Tallulah Rose

Нагадаємо, чоловіка заморозили, щоб воскресити: стартував революційний експеримент

Як повідомляв "Знай.uа", власник навіть не став сваритися: величезний кіт звалився з неба та розбив машину, на пушистиці ні подряпинки

Знай.ua писав, оренда будинку за 1 долар на рік: куди варто збирати валізи