Нещодавно всесвітньо відому американську співачку Ріанну помітили папараці на прогулянці у Нью-Йорку. Увагу відданих шанувальників співачки привернула блакитна вінтажна футболка, на якій красувався напис "Я на пенсії. Це саме те, що мені потрібно".

Про це стало відомо завдяки фотографіям американських таблоїдів, які вже розлетілися соціальними мережами.

Ріанна, фото: мережа Х
Ріанна, фото: мережа Х

Фанати зірки, які багато років чекають на вихід її нового альбому, припустили, що таким чином Ріанна тролить усіх, хто постійно нагадує їй про роботу і про те, що її остання платівка Anti вийшла в 2016 році.

"Цим виходом Ріанна сказала всім, що не варто просити її про нову музику", "Побачивши Ріанну в цій футболці "Я на пенсії", я трохи розгубився", - пишуть користувачі в соцмережах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Ріанна, фото: мережа Х
Ріанна, фото: мережа Х

Крім футболки від Peacock Papers, 36-річна Ріанна одягла довгу спідницю-кльош та червоні кросівки Puma. Як аксесуари співачка обрала зелену сумку Bottega Veneta та блакитні окуляри з нульових Dior.

У такому образі зірка зустрічала свого улюбленого A$AP Rocky, який нещодавно випустив новий альбом.

Багато хто впевнений, що зірка відійшла від музичної кар'єри заради виховання двох дітей. Але вона не схожа на типову домогосподарку: навпаки, Ріанна продовжує займатися бізнесом та розвивати свої бренди косметики та одягу.

Днями вона анонсувала вихід нової лінійки догляду за волоссям Fenty Hair і знайшла час на зйомки для скандальної обкладинки журналу. Так що, як вважають користувачі, вона просто не хоче займатися музикою в даний момент свого життя і «просить» дати спокій.

Нагадаємо, топ стрічок літнього сезону: на що піти у кіно?

Раніше повідомлялося, що досі "соковита": Моніка Беллуччі в капелюшку від українського дизайнера засвітила глибокий виріз.

Також, чудова пара на межі розлучення? Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову роз'їхалися.