Відомий астролог Влад Росс зробив оптимістичний прогноз щодо майбутнього України, заявивши, що мирний саміт у Швейцарії стане початком кінця війни. За його словами, вже у 2025 році конфлікт може завершитися, а в червні 2024 року є реальні шанси на знищення Кримського мосту.

Астролог зазначив, що розташування планет 15 і 16 червня, коли проходитиме саміт, є надзвичайно сприятливим для початку мирного процесу. Росс порівнює цей саміт з Тегеранською конференцією 1943 року, наголошуючи, що політики завжди збираються для обговорення мирних домовленостей перед завершенням великих конфліктів.

Астролог Влад Росс. Фото: скріншот з YouTube

"Дуже хороше розташування планет 15 і 16 червня, коли проходитиме Саміт світу. Дехто каже, що він провалився, але я кажу, що у Швейцарії буде закладено початок миру. Все закінчиться у 2025 році," – зазначив Влад Росс.

За словами Росса, союзники України впевнені, що Росія не застосує ядерної зброї. Це відкриває для України можливості для нових стратегічних кроків.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Астролог також передбачив, що у червні 2024 року Україна має всі шанси знищити Кримський міст, що стане значним ударом по позиціях Росії в Криму. Він прогнозує, що Україна зможе заблокувати Крим, перетворивши його на острів, що посилить тиск на Росію.

Росс вважає, що війна може заморозитися у 2025 році, перейшовши у фазу донбаського протистояння з млявими перестрілками. Він передбачає внутрішні політичні зміни в Росії, які призведуть до послаблення її позицій.

"У Росії буде переворот, одна вежа Кремля зруйнує іншу, росіяни захочуть зняти санкції та повернути нам усі. Крим можуть повернути не одразу, а протягом кількох років," – прогнозує астролог.

Влад Росс переконаний, що Україна зможе досягти значних успіхів у боротьбі за свою територіальну цілісність. За його словами, вже наприкінці 2024 року Крим може бути заблокований, що стане важливим етапом на шляху до повернення цієї території.

Нагадаємо, Червень стане для цих трьох знаків Зодіаку справжнім пеклом: кому варто бути обережними

Раніше ми розповідали: Ясновидиця попередила, де може вдарити російський десант

Також, "Цикл має відпрацювати": астролог назвав пікові роки, коли війна почне "вщухати"