Незвичайна подія сталася з "рибалкою" з Нью-Йорка Джеймсом Кейном. Він полював різні речі на дні, використовуючи магніт. В одному з місцевих озер було те, що зробило його багатим. Чоловік зненацька виловив сейф.

Коли Джеймс відкрив знахідку, його погляду відкрилася справжня купа доларових купюр! Відчуття радості та здивування одразу охопило щасливого рибалки. Про це повідомляє Time.

Риболовля з магнітом, скріншот: Youtube
Риболовля з магнітом, скріншот: Youtube

Разом зі своєю дружиною Кейн ретельно порахував вміст скарбу – там виявилося 100 тисяч доларів, що еквівалентно понад 4 мільйонам гривень.

Хоча частина банкнот трохи зіпсувалася, на них чітко виднілася тривимірна захисна стрічка, що свідчило про їх досить свіжий гвинтаж. Однак сам сейф не містив жодних підказок щодо законного власника цього стану. Тому, відповідально поставившись до свого несподіваного скарбу, Джеймс та його дружина одразу повідомили поліцію про знахідку.

Популярні новини зараз
Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Після ретельної перевірки правоохоронці дійшли висновку, що жодного злочину тут не було.

Риболовля з магнітом, скріншот: Youtube
Риболовля з магнітом, скріншот: Youtube

"Поліція сказала, що це наше, тому що знахідка", – підтвердив задоволений Кейн.

Тепер подружжя планує обміняти долари, що припали на звичайні банкноти, щоб витратити їх на придбання нового автомобіля та сучасного обладнання для створення контенту.

Нагадаємо, дівчина розкрила зраду хлопця за секунду в магазині: вже планували весілля та "щось пішло не так"

Як повідомляв "Знай.uа", на борту було багато пилу та іржі: чоловік майже 10 років жив у морі і не міг зійти на берег

Знай.ua писав, власник навіть не став сваритися: величезний кіт звалився з неба і розбив машину, на пушистиці ні подряпини