Господині з багатим досвідом чудово розуміють, що в домашньому господарстві можна знайти застосування будь-якої, начебто, дрібниці. Найперші речі можуть стати справжніми помічниками у вирішенні побутових завдань.

У кожному будинку майже завжди можна знайти чайні пакетики. Однак мало хто зможе здогадатися, яке широке коло застосувань може мати те, що ми вживаємо в основному "на їжу".

Чайний пакетик, скріншот: Youtube
Чайний пакетик, скріншот: Youtube

Нині заняття спортом стали невід'ємною частиною життя багатьох людей. Відвідування тренажерних залів увійшло до щоденного порядку дня. Але після стомлюючих тренувань наш одяг вирушає до рюкзака. І згодом виникає проблема - як позбутися неприємного запаху поту, який просочує сумку?

Спробуйте завжди носити з собою в спортивній сумці один-два чайні пакетики, які чудово поглинають усі неприємні запахи. Раз на кілька днів їх можна міняти на нові.

Популярні новини зараз
"Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ Потрібно терміново нести документи: українським пенсіонерам дозволили у червні "відновити" виплати Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки
Показати ще

Застосування чайних пакетиків домашньому господарстві не обмежується поглинанням неприємних запахів. Їх можна використовувати як засіб для очищення поверхонь від бруду, жиру та плям. Просто змочіть пакетик у гарячій воді і потріть забруднену поверхню – чай відмінно її відчистить.

Чайний пакетик, скріншот: Youtube
Чайний пакетик, скріншот: Youtube

Чайні пакетики також можуть стати в нагоді, якщо ви захочете освіжити повітря в кімнаті. Просто розкрийте кілька пакетиків і розкладіть їх по приміщенню – приємний аромат чаю наповнить його свіжістю.

А ще чайні пакетики здатні допомогти у догляді рослин. Вони містять корисні речовини, що сприяють росту рослин. Просто додайте кілька пакетиків у ґрунт під час пересадки чи поливу.

Нагадаємо, "тещини" способи почистити жалюзі не знімаючи їх з вікон: плечі "горіти" не будуть, і дружина тільки ахне

Як повідомляв "Знай.uа", комарі уникатимуть вас за кілометр: натуральні засоби допоможуть забути про комах до кінця літа

Знай.ua писав, як швидко відбілити шкарпетки: дієвий лайфхак, який підкорив інтернет