Служби таксі дуже популярні в Україні, хоча тарифи постійно підвищуються через зростання цін на пальне. Однак, деякі звички таксистів можуть сильно дратувати пасажирів і навіть призводити до конфліктів. Поведінка водіїв вже стала темою для численних анекдотів та мемів.

Редакція "Новини Pro" запитала у громадян, що їм найбільше не подобається в роботі таксистів.

Служба таксі, скрін: YouTube
Служба таксі, скрін: YouTube

Надто допитливі водії

Багатьох пасажирів дратує надмірна балакучість водіїв. Часто таксисти намагаються розговорити пасажирів або ставлять надто особисті питання.

Популярні новини зараз
Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року
Показати ще

Наприклад, киянка Світлана розповіла, як один таксист цікавився її фінансовим становищем та особистим життям, що було дуже неприємно. Також пасажири скаржаться на те, що водії часто дають поради, які ніхто не просив.

Таксі "Uklon", скріншот: YouTube
Таксі "Uklon", скріншот: YouTube

Агресія на дорозі

Інша проблема - агресивна поведінка водіїв на дорозі. Наприклад, таксисти часто перевищують швидкість, порушують правила дорожнього руху та лаються на інших водіїв. Це не лише дратує пасажирів, але й створює небезпеку.

Деякі пасажири також стикалися з неповагою до їхніх музичних вподобань, особливо під час війни, коли водії відмовлялися змінювати російські пісні в салоні. У разі конфлікту з водієм, краще залишити відгук про його роботу, ніж вступати в суперечку.

Також наш портал інформував, порушує пасажир, платить водій: яке правило обов'язково треба виконувати

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що проїзд, комуналка та грошові "бонуси": які пільги в Україні належать пенсіонерам за віком

Вам буде цікаво дізнатися українці масово порушують одне з головних правил на дорозі: копи наочно пояснили