Український співак та колишній чоловік Дорофєєвої, який у минулому був учасником гурту "ДіО.фільми", зараз займається сольною кар'єрою та активізує в Instagram.

Дантес нещодавно випустив пісню "Чуєш", яка здобула великий успіх. До того ж, для багатьох стало приємною несподіванкою те, що в кліпі знялася його обраниця Даша Кацуріна.

Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube
Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube

Якось артист вирішив поділитися, як йому на думку спала ідея про написання пісні.

[quote author=""]"Рік тому я сидів і вчився грати на гітарі "All my loving" The Beatles. Тому що під час повітряної, я сидів у притулку, де гуляв по Тік струму, а там побачив якихось хлопців, дуже круто співають цю пісню. Потім, погані думки (через обстріли) почали поглинати мене і я просто бриняв акорди. І в голові крутилося слово Чуєш. багато використовують це слово. Тому що воно смачне 🤤" - розповів Дантес.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

За допомогою аранжування вийшла саме та композиція, яку зараз безперервно прослуховують його шанувальники. Крім того, сам артист дуже надихнувся, коли працював над створенням пісні, і все, що відбувалося, викликало в нього усмішку.

"Ми сміялися, були як діти, тому що пісня ця, як пігулка від смутку. Радий, що вас вона теж робить щасливішою. ​​Обирай українське❤️" - додав він.

Нагадаємо, що український співак Володимир Дантес презентував новий кліп.

Як повідомлялося раніше, співак Володимир Дантес згадав неприємну історію зі своєю матір'ю.

Як писав "Знай" раніше, відомий артист Володимир Дантес зізнався, що ненавидить життя.