Війна в Україні наближається до завершення активної фази бойових дій, і цей процес може завершитися до середини 2025 року. Саміт миру, який відбувся в Швейцарії 15-16 червня, вважається важливим кроком до мирного врегулювання конфлікту.

Цей саміт став сценою, де більшість світових лідерів підписали комюніке, засуджуючи військові дії росії в Україні та висловлюючи підтримку мирним переговорам.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Астрономічне аспектування подій також надає свої інтерпретації. Згідно з вашими словами, позиції планет у час саміту символізували можливість мирного вирішення конфлікту, що підкріплене підписанням комюніке лідерами більш ніж 80 країн, включаючи ті, які раніше не підтримували Україну.

Щодо прогнозів на майбутнє, вказано, що активні бойові дії можуть припинитися до травня 2025 року внаслідок астрологічних конфігурацій, хоча це не означає повне завершення конфлікту. Війна може перейти у фазу зменшення інтенсивності, схожу на АТО, де втрати з боку України будуть меншими.

Популярні новини зараз
Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Астролог Влад Росс
Астролог Влад Росс

В цілому, вказано, що навіть після припинення активних бойових дій, процес мирного вирішення конфлікту може тривати до 2029 року, особливо з урахуванням ведичної астрології і її прогнозів щодо політичних і геополітичних подій.

Нагадаємо, перемогу Україні принесе жінка – відомий астролог зробив сенсаційне передбачення

Раніше ми писали про те, що грамота на князівство: астролог розповів, навіщо насправді путін їздив до Сі

Вам буде цікаво дізнатися "Переляки закінчилися": ведичний астролог визначив, що переживе Україна влітку 2024 року