Тригон Венери та Сатурна в середу буде сприятливим для тих, хто налаштований на серйозні партнерські відносини як у романтичній сфері, так і у справах.

Дещо зіпсує картину тижня опозиція Меркурія та Плутона. Вона зробить нас більш підозрілими, створить емоційну напругу, а також може спровокувати небезпеку здоров'ю. Молодий місяць у Раку дозволить трохи нівелювати напружений аспект Меркурія та Плутона.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Зараз вам слід зосередитись на роботі, це необхідно, щоб уникнути критичних зауважень та неприємностей. У деяких питаннях можливі помилки, тому вчіться повертатися та виправляти їх. До незначних недоліків оточуючих бажано бути терплячішими, інакше ви зведете постійними причіпками по дрібницях будь-кого. У середу чекайте на нову корисну інформацію. Впоратися у п'ятницю з деякими проблемами вам допоможуть друзі.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Цього тижня бажано звести імпульсивність до нуля і постаратися не допускати відсутності послідовності дій у своїй поведінці, тоді й атмосфера навколо вас прийде в гармонію та принесе заспокоєння. У середині тижня можна почати втілювати в життя плани та задуми. У четвер вам знадобиться підтримка друзів. П'ятниця вдала для завершення старих справ. Неділя добре присвятити будь-якому виду творчості.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви отримаєте можливість реалізувати багато задумів, а виявивши винахідливість у справах, ви досягнете всього, чого забажаєте. У вівторок справи вимагатимуть від вас відповідальності та зібраності. У середу вирішення фінансових проблем залежатиме від вашого партнера і від того, чи зможете ви йому довіряти. У неділю уникайте конфліктних ситуацій, вони можуть затягтися і мати неприємні наслідки.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цінуйте свої позитивні якості, не будьте надмірно сором'язливими і дайте оточуючим можливість помітити їх. Ймовірно зміни, як у особистих, і у професійних справах. Не будуйте надто фантастичних планів, інакше розчарування можливої ​​невдачі підштовхне вас до прийняття необачного рішення. У четвер краще відсидітися осторонь, не беручи участі у суперечках та конфліктах, проблема вирішиться сама собою. Субота гарна для прийому гостей.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У першій половині тижня вам доведеться напружено працювати для досягнення бажаного результату. Спробуйте знайти ключ до серця начальства, прислухайтеся до голосу інтуїції, і у вас буде можливість просування по службі. У четвер та п'ятницю від далеких поїздок та відряджень краще відмовитись, вони не виправдають ваших надій. Ближче до кінця тижня навколо вашої персони можуть закрутитися інтриги. Вихідні дні бажано провести у колі близьких вам людей та друзів.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Займіться завершенням найважливіших справ, які ви досі відкладали в довгу шухляду, адже невиконані зобов'язання можуть створити в найближчому майбутньому безліч проблем і призвести до професійної діяльності до серйозних помилок. У вівторок зосередьтеся на найголовнішому, не варто розпорошувати свої сили по дрібницях. У середу розмова з начальством має відкрити перед вами нові можливості. Втома від перенапруги буде особливо відчутною у п'ятницю, тому в суботу оберніться до друзів на вечірку, весела компанія допоможе вам відпочити.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Особливих успіхів на роботі цього тижня поки не передбачається, проте поступово почне підвищуватися ваш творчий потенціал. У вівторок виключіть непотрібні та малоприємні зустрічі, інакше до кінця тижня у вас може статися занепад сил. У середу розраховуйте свої сили об'єктивніше і не намагайтеся осягнути неосяжне. Деяких ділових партнерів непогано перевірити на надійність. У п'ятницю можливе зіткнення з бюрократичною тяганину. Тиждень вдалий для оновлення свого гардеробу. Вихідні дні варто присвятити вивченню спеціальної літератури.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не намагайтеся плисти проти течії, тоді вам не доведеться розчаровуватись у результатах своєї діяльності. Тиждень дуже сприятливий для творчих занять, що потребують усамітнення. У середині тижня реклама власної персони категорично не рекомендується. Не поспішайте починати щось нове, спочатку переконайтеся, що ви не залишили недоробок і всі минулі справи справді доведені до ладу. В один із вихідних знайдіть час залишитися наодинці зі своїми думками.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня багато буде вам під силу, і навіть завдання, які виглядають надскладними, ви вирішите без особливих зусиль. У зв'язку з цим у оточуючих може з'явитися бажання перекласти на вас свої проблеми, такі спроби слід вчасно припиняти. Розплануйте свій тиждень з урахуванням особистого життя, не варто присвячувати майже весь свій час роботі. Ваша завзятість та працьовитість сприймуть на роботі позитивно і це дозволить вам просунутися по службі. Не поспішайте братися за нові перспективи, які можуть відкритися в четвер, дозвольте подіям йти своєю чергою. У п'ятницю приділіть увагу домашнім проблемам, що накопичилися.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня у професійному плані вам буде потрібно бути на висоті, навіть якщо ваші думки спрямовані зовсім в інше русло. Впевненість і послідовність у діях допоможуть вам завоювати розташування оточуючих та зміцнять добрі стосунки з начальством. У вівторок і середу важливо правильно організувати робочий процес, тоді ви встигнете здійснити задумане. У другій половині тижня всі розпочаті вами раніше справи можуть бути успішно завершені.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо у вівторок ви захочете стати таємничими та загадковими, то це вийде у вас блискуче, ви притягуватимете до себе оточуючих, як магніт. Цього тижня життя може перевіряти вас на витримку та самостійність, раптово змінюючи ваші плани та умови їх виконання. Прислухайтеся до своєї інтуїції та будете винагороджені. Постарайтеся не забувати і про сімейні проблеми, якщо їх не вирішити зараз, вони переростуть із незначних у суттєві.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Реалізацію задумів має сенс розпочати вже в першу половину дня понеділка, не марнуючи час марно. Але на вівторок важливі заходи бажано не планувати. Якщо вас починають хвилювати стосунки з партнерами, постарайтеся стежити за промовою. П'ятниця – чудовий день для побудови планів на майбутнє та нових проектів, цього дня можуть з'явитися перспективи для далеких та навіть закордонних поїздок. По відношенню до близьких людей постарайтеся бути терпимішими, стримуйте свої емоції. У вихідні дні добре відпочиньте, щоб відновити витрачені сили.

Нагадаємо, що "судний день" буде вже у серпні 2024 року: що значить дата "трьох вісімок" і як її пережити.

Раніше ми повідомляли про найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.