Липень 2024 р. розпочнеться з переходу Меркурія на знак Лева. Планети будуть створювати різні аспекти, які впливатимуть на наше життя, взаємодії з іншими та внутрішній розвиток.

У липні 2024 року всі знаки зодіаку зможуть реалізувати свої плани та досягти нових вершин. Важливо пам'ятати про баланс між роботою та відпочинком, а також про підтримку гармонії у відносинах з оточуючими.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Овен

Овнів у липні чекає на застій у справах. Причому не виключено, що його спровокують кілька факторів, тож доведеться розбиратися і з людьми, з документами. Втім, негативні емоції з лишком компенсуються радісними та світлими враженнями. Зірки обіцяють вам якусь захоплюючу поїздку, в якій ви не тільки відпочинете від турбот, але й чудово розважитеся в приємній компанії. На початку місяця вам доведеться винаходити хитромудрі способи виходу з непростих ситуацій. У середині липня уваги вимагатимуть документи, причому не лише робітники, а й особисті. Наприкінці місяця ви відкладете всі свої справи для того, щоб прийти до тями і отримати задоволення від того, що вас по-справжньому радує.

Найбільш сприятливі дні : 17, 22, 25, 26. Дні, в які треба бути обережнішими : 5, 12, 19.

Популярні новини зараз
Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні Українцям пояснили, як виїхати за кордон, щоб не "розвернули" Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила
Показати ще

Телець

Тільцям у липні доведеться брати участь у конкурентній боротьбі. Не виключено, що на вашу професійну нішу претендуватиме хтось ще. Твердо відстоюйте свої інтереси, проте при цьому враховуйте всі можливі варіанти розвитку подій і не ризикуйте. Крім того, можуть виникнути труднощі з відпусткою або з якоюсь поїздкою, особливо якщо ви зберетеся кудись у другій половині місяця. На початку липня вам доведеться відстоювати якісь цінності, які ви вважаєте основними, причому подібна ситуація може скластися і на роботі, і в сім'ї. У середині місяця багато залежатиме від вашого вміння швидко реагувати на зміну обставин. Наприкінці липня є ймовірність якихось екстремальних розваг.

Найбільш сприятливі дні : 4, 18, 20. Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 8, 22, 29.

Близнята

На Близнят у липні чекають множинні успіхи, які привернуть до них увагу впливових людей та допоможуть домогтися збільшення доходів. Є ймовірність, що вам в результаті довірять проект, з яким ніхто, крім вас, не впорається. Однак при цьому у ваші справи може втрутитися якась авторитарна людина. Намагайтеся зреагувати на це спокійно - в даний період вам дуже важливо зберігати холоднокровність. На початку місяця ви виявите усі свої найкращі якості, що позитивно вплине на ваше матеріальне становище та на стосунки з оточуючими. У середині липня домашня сфера вимагатиме від вас додаткових вкладень, а пов'язані з нею події викличуть інтенсивні емоції. Наприкінці місяця на вас чекають активні розваги.

Найбільш сприятливі дні: 21, 22, 23. Дні, в які треба бути обережнішими: 10, 17, 24, 31.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Рак

Раки в липні можуть опинитися в непростій ситуації, яка вимагатиме від них терпіння та витримки. Втім, вам навряд чи щось загрожує - або ви самі чудово пройдете цю перевірку, або поряд з вами з'явиться людина, яка візьме вас під свою участь. Крім того, від подій на роботі вас відвернуть якісь цікаві розваги або ви просто вчасно поїдете у відпустку. На початку місяця на вас чекає швидка зміна подій, зате справжньою "віддушиною" стане спілкування з близькими вам людьми. У середині липня ваші бажання на деякий час розійдуться з вашими можливостями, але ви впораєтеся з цим, просто підкоригувавши свої плани. Наприкінці місяця на вас чекає якась радість.

Найбільш сприятливі дні : 10, 14, 24, 25, 28. Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 19, 29.

Лев

Леви в липні активно займатимуться проектом, який вони нещодавно розпочали або розпочнуть найближчим часом. Вам доведеться вести численні переговори, проявляти себе в різних іпостасях, пробувати себе в новій якості. Крім того, цього місяця ви зможете на якийсь момент по-справжньому розслабитися та повноцінно відпочити. На початку липня успішно переговори дозволять вам негайно зайнятися тим, що ви задумали. Крім того, можлива зустріч із родичами, яких ви давно не бачили. У середині місяця на вас чекає якась недовготривала, але захоплююча поїздка. Наприкінці липня доведеться врегулювати якусь ситуацію.

Найбільш сприятливі дні : 1, 28. Дні, в які треба бути обережнішими : 12, 19.

Діва

Дівам у липні належить звикати до нової реальності, і, швидше за все, їм сподобаються зміни у їхньому існуванні. Не виключено, що зміни принесуть із собою незнайомі позитивні емоції, а заразом допоможуть вам прийняти якесь доленосне рішення. У діловій сфері на вас також очікують позитивні метаморфози. Те, що виводило вас із себе, перестане вас турбувати. На початку місяця є ймовірність відлуння минулих проблем. Крім того, не виключено неприємних розмов з начальством. У середині липня ситуація на роботі вирівняється, до того ж на вас чекає тісне і приємне спілкування з родичами. Наприкінці місяця – відмінні успіхи та великий прибуток.

Найбільш сприятливі дні : 2, 9, 29, 30. Дні, в які треба бути обережнішими : 11, 17, 31.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Терези

Терезам у липні потрібно вкрай уважно і обачно вести свої справи, інакше щось піде не так. Не виключено, що ви відволікаєтеся на якісь розваги і зробите помилку, яка вам дорого обійдеться. Крім того, у вас можуть виникнути розбіжності з людиною, яка не схвалює якісь ваші плани чи творчі ідеї. Втім, ви не дозволите йому впливати на ваше існування та отримаєте задоволення від того, що ви задумали. На початку місяця уваги вимагатимуть відразу кілька справ, пов'язаних із різними сферами вашого життя. У середині липня важливо контролювати все, що відбувається у вас на роботі. Крім того, можливі складнощі, пов'язані з житлом. Наприкінці місяця на вас чекає відмінний відпочинок або візит туди, куди ви давно збиралися.

Найбільш сприятливі дні : 4, 18, 31. Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 13, 20, 22, 29.

Скорпіон

Скорпіонів у липні чекають позитивні емоції та суттєвий прогрес у справах. Правда, це все стане реальністю тільки в тому випадку, якщо ви виявите обачність і зумієте зберегти своє нинішнє становище. Крім того, у вас з'явиться можливість позбавитися якихось проблем, через які у вас тривалий час точилися активні суперечки з кимось із оточуючих. На початку липня вам можуть зробити якусь привабливу пропозицію, проте перш ніж її приймати, подумайте, чи це не зашкодить вашій репутації. До того ж, можлива розважальна подорож. У середині місяця уваги вимагатимуть справи родичів чи взаємини із нею. Наприкінці липня на вас чекають приголомшливі успіхи на роботі.

Найбільш сприятливі дні : 6, 8. Дні, в які треба бути обережнішими : 7, 14, 18, 25, 28.

Стрілець

Стрільців у липні чекають на нові враження, які вони отримають і під час роботи, і на відпочинку. Не виключено, що значно розшириться коло вашого спілкування, і це вплине на ваше існування. До того ж, хтось допоможе вам збільшити ваші доходи. На початку місяця вам доведеться займатися справами рідних, а вони своєю чергою щось зроблять для вас. У середині липня уваги вимагатиме трудовий договір чи якісь інші службові документи. Наприкінці місяця можливі розбіжності з людьми, з якими ви тісно пов'язані у діловій сфері.

Найбільш сприятливі дні : 3, 10, 24. Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 16, 23.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Козоріг

Велика ймовірність того, що назріває якийсь проект, за участь у якому треба буде поборотися. Крім того, вам доведеться звертатися за сприянням до тих, хто дуже добре розуміється на важливій для вас справі. До того ж в даний період ви, швидше за все, раптово відмовитеся від якоїсь запланованої подорожі або розважальної заміської подорожі. На початку місяця у вас з'явиться нова мета, і ви докладете максимальних зусиль, щоб її досягти. У середині липня доведеться поєднувати домашній клопіт з інтенсивною діловою активністю. Наприкінці місяця є можливість відвідування якогось масового заходу.

Найбільш сприятливі дні : 8, 11. Дні, в які треба бути обережнішими : 10, 17, 21.

Водолій

Водоліїв у липні чекають вигідні пропозиції, які стануть наслідком їхньої довгої та копіткої праці. Швидше за все, ви давно йшли до якоїсь кар'єрної чи фінансової мети, і тепер отримаєте те, що по-справжньому заслуговуєте. Крім того, в даний період ви, можливо, займетесь собою – здоров'ям, самоосвітою чи особистісним розвитком. На початку липня на вас чекає пізнавальне та корисне спілкування, результатом якого стануть позитивні зміни у вашому житті. У середині місяця вам належить облаштовувати будинок або своє робоче місце, і це вимагатиме креативного підходу та численних поїздок. Наприкінці липня ви можете вирушити у недовгу подорож.

Найбільш сприятливі дні : 2, 9, 14, 16, 26. Дні, в які треба бути обережнішими : 6.

Риби

Риб у липні чекають на перманентні труднощі на роботі. Не виключено, що хтось вирішить ускладнити вам життя. Постарайтеся реагувати на це не надто бурхливо – у третій декаді ви зможете змінити ситуацію. Крім того, у вас може виникнути нове хобі, яке стане для вас чудовим способом самовираження та допоможе вам регулярно знімати напругу після трудових буднів. На початку місяця домашні справи вимагатимуть від вас додаткових фінансових вкладень, проте в результаті ви позбавитеся якоїсь побутової проблеми. У середині липня доведеться підлаштовуватись під якусь непросту службову ситуацію. Наприкінці місяця спілкування із приємними вам людьми стане для вас справжнім святом.

Найбільш сприятливі дні : 3, 7, 11, 14, 15, 21, 28. Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 16, 23, 30.

Нагадаємо про найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.