26-річна модель Адая Лопес була заарештована в Іспанії після того, як вона втекла з місця злочину. Вона втекла до Таїланду після того, як скоїла напад на свого 48-річного хлопця, який називається Аарон.

Внаслідок цього нападу, вона відкусила йому частину язика під час останнього поцілунку, про який він попросив перед розривом стосунків.

Адая стверджувала, що діяла в стані самозахисту через домашнє насильство, яке включало спробу втопити її. Однак суд визнав її винною у жорстокому нападі з помстою. Під час нападу вона використала свої зуби як "кліщі", щоб вирвати частину язика Аарона, а потім виплюнула його на землю.

Після нападу Аарон залишився з серйозними медичними проблемами: у нього були труднощі з мовленням, а також він втратив здатність відчувати смак, не відчуваючи різницю між солоним і солодким.

Популярні новини зараз
Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила
Показати ще

Суд визнав Лопес винною і зобов'язав її виплатити 60 000 євро компенсації. Їй також було призначено 15 днів ув'язнення, але вона не з'явилася в тюрму, і тому була оголошена в розшук.

Днями, після тривалого пошуку, поліція затримала Лопес у сквоті на курорті Коста-Брава в Іспанії. Її знайшли після анонімного повідомлення.

Наразі вона очікує на переведення до в'язниці, де їй належить відбути шестирічний термін ув'язнення за жорстокий напад на свого колишнього партнера.

Нагадаємо, 25-річна зірка кіно для дорослих Бонні, у якої було 200 партнерів, шукає хлопця

Раніше ми писали про те, що ЗМІ припустили, що що ТГ-канал «Тёмный рыцарь» веде Світлана Крюкова

Вам буде цікаво дізнатися українська бабуся зв'язала 500 светрів для танків та закохала інтернет: "Може зв'язати ядерку?"