У період соціальних мереж, де зовнішність часто стає ключем до популярності, трапилася трагедія, що змушує замислитись про ціну, яку люди готові платити за ідеальну красу.

Аліні Феррейра, 33-річна бразильська блогерка, відома своїми постами про моду та подорожі, стала жертвою невдалої пластичної операції, що призвела до її передчасної смерті. Про це повідомляє Correo Brazilenze.

Пластична операція. Фото: скріншот youtube
Пластична операція. Фото: скріншот youtube

Ця історія почалася зі звичайного бажання Аліні покращити свою зовнішність.

Вона вирішила збільшити сідниці, обравши для цього процедуру із використанням поліметилметакрилату. Цей матеріал не рекомендують застосовувати в естетичних цілях через потенційні ризики для здоров'я. Однак бажання мати ідеальну фігуру виявилося сильнішим за застереження.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Трагедія почала розгортатися одразу після операції. За словами чоловіка Аліні, вже вдома їй погано стало, а наступного дня піднялася висока температура.

Коли стурбований чоловік звернувся до клініки за порадою, власниця закладу відмахнулася від проблеми, назвавши це нормальною реакцією та порадивши просто прийняти жарознижувальне.

Аліне Феррейра, фото: Instagram
Аліне Феррейра, фото: Instagram

Ситуація швидко посилювалася. У Аліні почалися сильні болі в животі, і вона знепритомніла. Її терміново госпіталізували до регіональної лікарні, де вона провела кілька днів, перш ніж її перевели до приватної клініки. Незважаючи на всі зусилля медиків, серце молодої жінки зупинилося.

Клініка, де здійснювалася операція, не мала необхідної ліцензії на такі процедури. Більше того, під час операції Аліні ввели надмірну дозу поліметилметакрилату – по 30 мл у кожну сідницю, що значно перевищує рекомендовані норми.

Нагадаємо, "Бог відправив мене назад": жінка прийшла до тями після триденної коми і розповіла, як виглядає потойбічний світ

Як повідомляв "Знай.uа", два пенсіонери вирішили накласти на себе руки в один день: не хотіли стати "зомбі"

Знай.uа писав, заборона на народження, смерть і кішок: загадкове містечко на Землі, де діють дивовижні закони