Одне ім'я завжди викликає особливий інтерес у мільйонів людей – Баба Ванга. Ця болгарська провидиця залишила по собі багато пророцтв щодо майбутнього людства. Її прогнози охоплюють різні аспекти життя – від глобальних катаклізмів до змін у світовій політиці.

Одне з найтривожніших пророцтв Ванги стосується Сполучених Штатів Америки.

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету

За її словами, ця могутня держава зіткнеться із серйозною економічною кризою. Система життя в кредит, що тривалий час була основою американського способу життя, зазнає краху. Це призведе до масового безробіття та змусить багатьох американців шукати кращу долю в інших країнах.

Але економічні проблеми – це лише частина випробувань, які чекають на США. Ванга передбачала, що країна постраждає від природних катаклізмів небаченого масштабу. За її словами, у Тихий океан впаде величезний астероїд, або станеться сильний підводний землетрус. Наслідком цих подій стане те, що значна частина американської території опиниться під водою.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Ванга, фото: вільне джерело
Ванга, фото: вільне джерело

Не менш тривожні пророцтва Ванги про глобальне потепління. Провидиця попереджала, що людство зіткнеться з небаченими досі природними лихами - землетрусами, повенями, виверженнями вулканів. До 2030 року, за її словами, на планеті гостро виникне проблема нестачі питної води. Це може призвести до масового голоду та військових конфліктів за ресурси.

Щодо Європи, то пророцтва Ванги малюють досить похмуру картину. Провидиця передбачала можливий розпад Європейського Союзу через внутрішні конфлікти між країнами-членами, а також через розбіжності у політичних, економічних та релігійних стратегіях.

Нагадаємо, ці Знаки Зодіаку стануть багатими вже у липні: кому доля подарує успіх

Як повідомляв "Знай.uа", вступ до НАТО або постачання Taurus: шаманка розповіла, що нам дасть саміт у Вашингтоні

Знай.ua писав, спека перевищить багаторічну норму: чи сподіватися на похолодання в липні