Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які уважно стежать за цікавими новинами, є дуже пізнавальні факти, які допоможуть усвідомити, що навколишній світ дуже різноманітний.

Справа в тому, що вчені визначили, що дівчата з пишним погруддям є найчастішою мішенню для агресії з боку інших людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню відомого американського журналу "Sexes".

Жіночі груди, скріншот
Жіночі груди, скріншот

Вчені провели експеримент, у якому взяли участь близько 114 студенток Техаського університету A&M.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Фахівці вирішили провести опитування та розслідування, з метою виявити найчастіший тип дівчат, щодо якого люди виявляють агресію. В результаті виявилося, що дівчат, груди яких були розміру типу С, найчастіше ображали та принижували люди збоку.

Жіночі груди, скріншот
Жіночі груди, скріншот

Дівчата з грудьми розміру A та B набагато рідше ставали об'єктами осуду з боку суспільства. Це вказує на те, що більший погруддя привертає велику увагу людей. Експерти уточнили, що образи були не лише у бік самого погруддя, а й особистості дівчини.

Нагадаємо, блогерка хотіла соковиту попку, але отримала місце на цвинтарі: хірург помилився.

Раніше повідомлялося, "Втратила сім'ю і живу у злиднях": 25-річна модель OnlyFans зрозуміла, що гроші не падають з неба.

Також, Маша Полякова показала свої "стиглі ягідки" та захотіла зареєструватися на "сайті для дорослих".