Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які встигли дізнатися про розклади Таро на літо 2024 року, є дуже важливе пророцтво від старця Гната. За його словами, у період з літа до осені 2025 року Україна буквально зможе "вигризти" перемогу у війні.

Водночас, липень і серпень 2024 року будуть складними для України, на фронті триватимуть важкі бої.

Про це стало відомо завдяки прогнозу старця Ігната для "Українського молитовника" у мережі YouTube.

Старець - арт, скріншот: YouTube
Старець - арт, скріншот: YouTube

За його словами, липень стане найскладнішим місяцем для нашої енергетичної системи, але вже у серпні розпочнеться покращення ситуації.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Наші воїни завдадуть нищівних ударів по ключових об'єктах і базах ворога. Господь дасть силу нашим захисникам, і ми побачимо поступове звільнення наших територій, а постачання світла буде стабілізовано. Ми знайдемо нові рішення, щоб забезпечити наші міста світлом вже в серпні", - припускає він.

Липень стане найскладнішим місяцем для нашої енергетичної системи, але вже у серпні розпочнеться покращення ситуації.

Старець - арт, скріншот: YouTube
Старець - арт, скріншот: YouTube

Також старець описав день, коли Україна отримає бажаний світ.

"Менше ніж через рік після цих випробувань настане довгоочікуваний мир. Ми побачимо, як наша країна почне відновлюватися після всіх випробувань, які ми пережили. Наші міста і села будуть відбудовані з новою силою і натхненням, Господь винагородить нашу віру і нашу працю. Ми побачимо, як наші діти повернуться до своїх шкіл, як вулиці знову наповняться радісними голосами і сміхом. Наша економіка почне відроджуватися, забезпечуючи робочі місця і стабільність для кожної родини. Наших героїв, які захищали нашу землю, вшановуватимуть із належною повагою - вони стануть символами незламності та мужності для наступних поколінь", - розповів він.

Нагадаємо, "Росія повністю впаде": азербайджанський екстрасенс назвав щасливу для українців дату.

Раніше повідомлялося, "Остання точка": провидиця назвала українське місто, куди більше не прилетять російські ракети.

Також, в'язниця, депресія та алкоголізм: мольфар озвучив передбачення для нардепа Тищенка.