Старовинні забобони завжди наділяли магічними властивостями поріг будинку. З покоління в покоління вважали, що не слід передавати речі через поріг, адже можна згаяти свій фінансовий успіх.

Езотерики стверджують, що поріг - це портал двома світами і різниця в енергетиці може принести неприємності у ваше життя.

Повня - магічний час, який потрібно використовувати розумно
Повня - магічний час, який потрібно використовувати розумно

Що не можна робити на порозі будинку

Українці давно вважали, що через поріг не можна передавати гроші, інакше можна зіпсувати стосунки та зіткнутися із матеріальними труднощами.

Якщо хтось просить вас щось йому передати через поріг, то краще зробіть 1-2 кроки вперед або впустіть людину в будинок, тим самим ви уникнете сварки чи конфлікту зі своїм співрозмовником.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Поріг. Фото Freepik
Поріг. Фото Freepik

Ще одне повір'я говорить про те, що не слід передавати речі через поріг, тому що можна викликати злих духів, і та річ, яку ви збираєтеся віддати, приноситиме в життя тільки неприємності.

Ще в язичницькі часи наші пращури померлих закопували на порозі, щоб його дух захищав будинок від бід і негараздів.

І передаючи щось через поріг, ви ризикуєте потривожити потойбічний світ.

Поріг. Фото Freepik
Поріг. Фото Freepik

Існує прикмета, що не можна говорити ні з ким через поріг, краще вийти на ганок чи навпаки зайти до будинку, інакше можна залучити до свого життя особисті та матеріальні труднощі.

Сідати на порозі теж не рекомендовано, інакше про людину ходитимуть погані плітки.

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.