Всі ми пам'ятаємо ці залякування про 2024 рік, що він нібито кармічний і кожному віддасться по заслугах.

Звичайно, це виявилося не просто залякуваннями і багато хто правда відчуває на собі роботу карми. Особливо ті, хто в минулому чинив не дуже добре. Якщо ви думали, що 2025 дасть усім розслабитися. то ні, адже це рік Зеленої Змії. Вже зараз відомі небезпечні дати, які все може перевернутися з ніг на голову. Дізнайтеся про них вже зараз, щоб потім не думати про те, чому у вашому житті відбуваються ті чи інші події. Зазначимо, що процес запуститься вже цього літа.

Магічна дата, фото із вільних джерел
Магічна дата, фото із вільних джерел

У 2025 році небесна картина нас порадує низкою дивовижних астрономічних явищ, серед яких на особливу увагу заслуговує "зупинка Місяця" — рідкісна подія, що відбувається раз на 18,6 років.

Згідно з астрологічними прогнозами, період зупинки Місяця почнеться з кінця 2024 року і триватиме до початку 2025 року. У цей період Місяць проходитиме через кілька фаз, включаючи моменти, коли його видимість і яскравість будуть найбільш помітними. Зокрема, значущими датами будуть:

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще
  • 21 серпня, 19 вересня, 17 жовтня, 15 листопада та 15 грудня 2024 року;
  • 13 січня, 12 лютого, 14 березня, 12 квітня, 12 травня, 11 червня, 10 липня, 9 серпня, 7 вересня, 6 жовтня, 4 листопада та 4 грудня 2025 року.

Особливо яскравим і помітним Місяць стане у дні весняного (20 березня 2025 року) та осіннього (22 вересня 2024 року) рівнодення. У цей час її спостереження буде особливо вражаючим при ясній погоді та безмісячні ночі.

Полуничний місяць
Полуничний місяць

Що можна і не можна робити в період "зупинки Місяця"

З погляду астрології "зупинка Місяця" вважається часом, коли рекомендується вносити істотні зміни у життя. Це період, сприятливий для внутрішнього зростання, самоаналізу та роздумів. Планування важливих подій чи великих рішень слід відкласти інші часи.

Кожен знак Зодіаку також отримає свій індивідуальний прогноз, що базується на положенні планет і зірок. Однак загальним правилом для всіх буде необхідність уважного ставлення до стабільності та граничної обачності під час астрономічних зрушень.

Нагадаємо про "Судний день" 8 серпня: що чекає на всіх і як до нього підготуватися, почніть зараз.

Раніше ми повідомляли про ретроградний Сатурн до 15 листопада: як прожити ці 5 місяців без проблем, які заборонено робити.