Розпочнеться тиждень із інгресії Сонця на знак Лева, при одночасному тригоні з Нептуном та гармонійному аспекті Марса та Плутона.

Для Львів цей час творчості та гордості своїми особистими здобутками. Середина тижня ознаменується опозицією Сонця та Плутона, яка спровокує проблеми, пов'язані з владою чи авторитетом.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Бажання позбутися тягаря відповідальності та втекти від проблем може зіграти з вами цього тижня злий жарт. У справах, які, на вашу думку, близькі до фіналу, можуть розкритися нові обставини, що докорінно змінюють ситуацію, тому не поспішайте їх завершувати. На початку тижня приділіть належну увагу партнерським відносинам та дружнім зв'язкам. У середу постарайтеся бути скромними, тоді погіршення матеріального становища вам не загрожує. Новий період у вашій трудовій діяльності, що вимагає багато сил, може розпочатися з другої половини тижня, і, схоже, зі звичним неквапливим робочим розпорядком вам доведеться розлучитися.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Цей тиждень може виявитися занадто суперечливим, щоб ви встигли до неділі розібратися в ситуації. Тому навіть і не намагайтеся, трохи пізніше все роз'ясниться само собою. У понеділок, щоб досягти бажаного результату, вам доведеться пробиватися крізь перешкоди. У вівторок ваша інтуїція не підведе вас. У четвер можуть проявити активність вороги та конкуренти. Але в другій половині дня друзі чи високі покровителі допоможуть згладити ситуацію, і спільними зусиллями ви зможете досягти бажаного компромісу.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У понеділок на підтримку і допомогу розраховувати не доведеться, так що всі проблеми, що накопичилися, вам слід вирішувати самостійно. У середу вас порадують нові зустрічі та успіх у партнерських відносинах. У п'ятницю вам не завадить обережність у діях, адже навіть дуже гармонійні на перший погляд ситуації можуть призвести до конфліктів. Впевнено і вчасно зробити свій вибір – ось ваше найважливіше завдання цього тижня.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень обіцяє бути неквапливим і розміреним, майже всі задумані плани реалізовуватимуться, а колишні конфлікти, нарешті, благополучно владнаються. Не втрачайте цей золотий час і максимально повно використовуйте його для свого духовного та професійного зростання. Найбільш сприятливим днем ​​буде середа, призначені на цей день, ділові зустрічі увінчаються успіхом. У п'ятницю подумайте не тільки про сьогоднішній день, а й про найближче майбутнє.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Протягом усього тижня вам бажано бути активними та послідовними, налагоджуючи нові зв'язки та контакти. На початку тижня на очі начальству краще не траплятися, висувати свої конструктивні пропозиції можна не раніше за середу. Цього ж дня має надійти цікава інформація, обов'язково прийміть її до відома. До кінця тижня проясніть ваші реальні можливості, в суботу не виключена фінансова допомога від родичів.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ділиться цього тижня навіть дрібними радощами, так ви зможете перетворити просто знайомих на хороших друзів. Якщо в середу ви відчуєте приплив енергії, постарайтеся їм правильно розпорядитися, а ще краще, витратите всю її без залишку на досягнення вашої головної мети. Перш ніж кардинально змінювати життя своїх домочадців у суботу, повідомте їм про це, ви досягнете більшого, врахувавши їх заперечення та зауваження. Без сумніву, мир та гармонія в сім'ї повністю ваша заслуга, але нагадувати про це щомиті не треба.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Початок тижня найкраще присвятити завершенню незакінчених справ та підбиттю підсумків. Стрімкість у діях бажано притримати до четверга, навіть якщо вам і здається, що ці якості можуть допомогти вам. Намагайтеся у п'ятницю скоротити робочий день до розумного мінімуму, прислухайтеся до інтуїції, вона підкаже, як краще закінчити цей день. У вихідні дні задумайтеся про нові досягнення та плани на найближче майбутнє, зараз багато у ваших руках, хоча й вимагає ретельного опрацювання.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо ви щось задумали, то зберіться з силами і просуйтеся вперед, а не тупцюйте на місці. З іншого боку, якщо ви і так багато працювали, то вистачить, не збільшуйте ваше робоче навантаження цього тижня, займіться собою. Відкладіть у вівторок усі зустрічі та зведіть до мінімуму спілкування з оточуючими. У середу нові події можуть порадувати вас та змінити на краще стан справ на роботі. У суботу постарайтеся обов'язково вибратися на природу, при цьому міцними напоями бажано не зловживати і контролювати свої слова під хмелем.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Фортуна продовжує зберігати до вас свою прихильність, так що поспішаєте і не сидіть склавши руки, не марнуйте цей золотий час і ви багато встигнете. У понеділок будьте обережними та уважними у виконанні будь-якої справи. Якщо ви займаєтеся науково-дослідною роботою, то в середині тижня цілком здатні зробити відкриття. У п'ятницю постарайтеся не перенапружуватись на роботі, інакше це загрожує емоційним зривом на родичах чи друзях.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Спілкуючись цього тижня з бізнес-партнерами, виявите розумну обережність. У понеділок бажано розібратися з проблемами, що накопичилися. У вівторок приготуйтеся відстоювати реалістичність ваших планів та задумів перед начальством. У середу постарайтеся переглядати всі необхідні папери дуже уважно і не поспішайте відразу підписувати документ. Хороші новини четверга підбадьорять вас, але є сенс перевірити їх достовірність. Вихідні дні постарайтеся провести на природі у приємній компанії.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви можете дізнатися багато нового про свою роботу, але не поспішайте щось змінювати, просто перечекайте. Стан подібної невизначеності може тривати кілька днів, але не приймайте нічий бік, доки не настала повна ясність. Можливе виникнення напружених відносин із колегами, начальством чи старшими родичами. Швидше за все, це результат непорозуміння, має сенс відверто поговорити з ними та вирішити усі сумніви. І будьте стосовно рідні більш лояльними.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Понеділок дасть вам романтичний настрій. Але замріявшись, ви можете занадто глибоко поринути в безодню ілюзій і прийняти бажане за дійсне. У середу не відчувайте терпіння оточуючих, навіть найбезневинніший жарт над ближнім може спричинити неприємні наслідки. У другій половині тижня можна зайнятися змінами у зовнішньому вигляді і, якщо таке можливо, у манері поведінки. У п'ятницю ви можете отримати заслужену похвалу та підтримку начальства.

Нагадаємо про гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козерогів, поїздка Овнів та розваги Близнюків.

Раніше ми повідомляли, що накриє "золотий дощ" або ж хвиля кохання: які 3 знаки Зодіаку будуть найщасливішими наприкінці липня.