Як виявилося, всесвітньо відомий американський актор Бред Пітт, який зараз проживає не найкращі роки через проблеми з дітьми, довгий час дражнили через нібито погану гігієну. Однак на даний момент завдяки старанням своєї нової дівчини Інес де Рамон він повністю виправився.

Про цю історію стало відомо завдяки інформації видання In Touch.

Інес де Рамон та Бред Пітт, фото: The Sun
Інес де Рамон та Бред Пітт, фото: The Sun

"Раніше Бред дуже стримано приймав душ і мив голову, хотів використати тільки мило та воду, коли приймав душ, і відмовлявся використовувати дезодорант чи одеколон", - цитує слова інформованого джерела In Touch.

Однак заради Інес 60-річний актор все ж таки зміг змінитися.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Він часто обходився день чи два без купання, що дивно, враховуючи, що він такий великий секс-символ, але з Інесом це зовсім інша історія, - пояснює інсайдер. - Він зробив усе можливе, щоб змінити свій смердючий спосіб життя".

За словами інсайдера, зараз Пітт приділяє більше уваги своєму одязі та дозволяє Інес вибрати собі одеколон.

Інес де Рамон та Бред Пітт, фото: The Sun
Інес де Рамон та Бред Пітт, фото: The Sun

"Тепер вони люблять виходити на вулицю і разом побалувати себе в спа-салоні, наприклад, на масажі або догляді за обличчям. Він також любить зволожуючі креми для шкіри", - додало джерело.

За його словами, улюблене заняття пари разом — це йога, після якої слідує душ або купання в басейні.

Ресурс пише, що 34-річна Інес була першою серйозною дівчиною Бреда після його розлучення з Анджеліною Джолі у 2016 році. Інес почала зустрічатися з 60-річним актором у 2022 році, невдовзі після того, як у 2019 році її шлюб із Полом Уеслі закінчився розлученням.

Чутки про те, що Бред та Інес стали парою, почалися після того, як її побачили з ним на його 59-й день народження у грудні 2022 року. Проте їхні стосунки не були підтверджені до початку 2023 року, коли Page Six отримала фотографії пари, яка разом загорялася під час новорічної поїздки до Кабо.

Нагадаємо, російський олігарх змусив Бреда Пітта йти до суду проти Анджеліни Джолі.

Раніше повідомлялося, Анджеліна Джолі зізналася, як після видалення грудей зважилася здатися голою у фільмі: "Було б нечесно".

Також, шпигунський камбек: новий серіал "Містер і місіс Сміт" вже готується підірвати екрани.