10-річний хлопчик випив надто багато води та був доставлений до дитячої лікарні з нирковою недостатністю.

Рей Джордан грав на вулиці зі своїми двоюрідними братами у спеку і випив шість пляшок води протягом години. Про це повідомляє WIS-TV.

Пити забагато у спеку шкідливо. Фото: Youtube
Пити забагато у спеку шкідливо. Фото: Youtube

Через деякий час у нього почали виявлятися симптоми водної інтоксикації, у тому числі блювання та втрата рухової функції. Медики, які оглянули його в лікарні, виявили надзвичайно низький рівень натрію в його крові — стан, який виникає, коли нирки не можуть впоратися з надмірним споживанням води.

Батьки Рея, Стейсі та Джефф Джордан, висловили стурбованість станом свого сина і описали симптоми сина, заявивши, що він виглядав п'яним, був неначе розумово відсталим і не міг контролювати свою голову чи руки.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Він не міг контролювати свою голову, руки або ще щось. Його рухові функції зникли. У цей момент я помчав з ним прямо в дитячу школу Річленда", - згадав батько.

Мозок дитини сильно набряк, що спричинило сильний головний біль. Щоб впоратися з цим, вводили рідини, щоб допомогти йому мочитися та регулювати рівень натрію та калію в крові.

Хлопчик, який випив 6 літрів води за годину, скрін
Хлопчик, який випив 6 літрів води за годину, скрін

Нагадаємо, що якщо любите говорити - заводіть кота: які породи найкомунікабельніші і подружаться з усіма.

Раніше ми повідомляли про мільйони кілометрів за плечима і більшу частину життя за кермом: неймовірна історія найстарішого водія автобуса у світі.