Популярний у соціальних мережах астрологічний експерт Алакх Ніраджан поділився новими прогнозами. Він має нову інформацію, яку він отримав від особистих "помічників". За його словами, для України найближчим часом відчиниться вікно можливостей.

Експерт у галузі зірок озвучив його під час участі у свіжому випуску на You-Tube каналі "Мій світ".

Він висловив упевненість у тому, що наша країна зможе здобути перемогу над підступним і безжальним ворогом, проте доведеться дещо зробити.

Алакх Ніранжан. Фото: Youtube
Алакх Ніранжан. Фото: Youtube

За словами Алакха, Україна вже незабаром матиме змогу перемогти. Але українцям доведеться проявити себе, щоб зупинити кровожерного супротивника. Якщо люди докладуть зусиль, то, як зазначив астролог, війна може закінчитися вже восени 2024 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Алакх Ніранжан. Фото: скриншот Youtube
Алакх Ніранжан. Фото: скриншот Youtube

"Вікно можливостей, тільки набагато сильніше, Україна має у вересні та на початку жовтня. Тож не пропустіть цей шанс. Я очікую, що це трапиться, що ви здобудете перемогу, і на основі цієї перемоги можна вже говорити про те, чи варто зупиняти війну, тому що Росія буде готова її зупинити, чи не варто, це вам вирішувати", - зазначив Ніраджан.

Але водночас він вважає, що є ймовірність продовження війни. Алакх додав, що якщо українці зможуть змінитись, почати діяти по-новому та проявити свободу волі восени, то вже до кінця поточного чи на початку наступного зможуть "у буквальному сенсі змінити все".

Нагадаємо, росія хоче добити українців у липні: астролог попередив про тяжку небезпеку.

Раніше повідомлялося, "Міста та села будуть збудовані заново": старець назвав час, коли Україна повернеться до світу.

Також, "Росія повністю впаде": азербайджанський екстрасенс назвав щасливу для українців дату.