Є безліч думок та прогнозів від різних експертів, які використовують становище зірок чи карти Таро, проте є ще люди, які намагаються визначити майбутнє за "магією" цифр - нумерологи.

Журналісти одного з українських видань звернулися із запитаннями до людини, яка робить прогноз за нумерологічним принципом.

Нумеролог Влад Грицай прогнозує, що вже у червні росія змушена буде йти на переговори, при цьому Україна диктуватиме свої умови, оскільки на той час звільнить усі свої території.

Нумеролог Влад Грицай, скриншот: YouTube
Нумеролог Влад Грицай, скриншот: YouTube

- Чи є якісь нумерологічні дати, які б показували, в який день чи період ЗСУ краще проводити контрнаступ на різних ділянках фронту?

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

– Це широке питання. Але взагалі – найкращими датами є 22 – 25 грудня. Це дуже сильні, загалом хороші дати, коли можна буде дуже сильно і різко отримати перевагу.

- Чи є якісь дати, про які можна говорити, що ЗСУ вийдуть до кордонів 24 лютого?

– Ключова дата – це 30 грудня. Найоптимістичніший прогноз, це 30 грудня – дуже круто. Тобто початок 30 грудня та до 12 січня. Це ось такі дати, де можна робити різкий прорив щодо повернення територій станом до 24 лютого.

- Чи є якісь дати чи цифрові маяки, що може бути загроза з боку Білорусі?

– Ні. Такі маяки були до червня цього року – а після червня вже всі, таких дат немає в принципі. Це вже просто якісь спекуляції.

Захисники України, скріншот: YouTube
Захисники України, скріншот: YouTube

- А чи бачите ви якісь дати та цифрові маяки після закінчення гарячої фази війни?

– Можна припустити, що якраз гаряча фаза закінчиться 12 січня 2023 року. А травень-червень 2023 року – це має бути повне повернення територій – і Криму, і Донбасу. Десь у цей час розпочнеться активна фаза операції із повернення Криму. Тобто до травня будуть у будь-якому разі осередки бойових дій, обстрілів.

- Тобто травень-червень – це вже буде повне визволення територій України?

– Найімовірніше, це будуть потужні переговори, де Україна повністю диктуватиме свої умови.

- Тобто це повне закінчення гарячої фази війни чи війни як такої?

- Ні ні. Гаряча фаза, як згадувалося, буде до січня 2023 року. Потім із середини місяця настане різкий спад. А до травня-червня продовжуватиметься як фаза АТО (ООС). Думаю, що до 12 червня, дня незалежності Росії, все має перейти у повний переговорний процес.

– Тобто до 12 червня щось має змінитись у самій Росії?

- Так.

– А що саме та які є нумерологічні маяки?

– Вже перед Новим роком та в січні розпочнуться активні визвольні рухи різних республік. Швидше за все, "полахне" Кавказ - Дагестан, Чечня. Швидше за все, Чечня вже під Новий рік приготує подарунок. Для цього є багато передумов. Чечня активізується перед Новим роком, як колись Росія напала на Чечню перед новим роком. Тому Чечня відповість тим самим. Коли ще, як не зараз?

Нагадаємо, "Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України.

Раніше повідомлялося, що перед походом у кафе загляньте в гороскоп: як вибрати ідеальний десерт за знаком Зодіаку.

Також, ці 3 Знаки Зодіаку бачать, що в їхньому житті "щось йде не так": як це змінити.