Легендарний серіал "Декстер" із Майклом Холлом у головній ролі повернеться на екрани. Американський телеканал Showtime анонсував, що з початку глядачам покажуть сагу про юність серійного вбивці, а потім приквел "Декстер: Воскресіння". Про це пише IGN.

"Декстер: Перворідний гріх" розповість історію молодості Декстера. Головну роль зіграє Патрік Гібсон. Дії розгортатимуться у 90-ті роки, коли Декстер був студентом. За сюжетом, його прийомний батько допомагатиме відточувати навички, які допоможуть у подальших діяннях. Усього буде 10 серій, вихід запланований на грудень 2024 року.

Декстер, кадр з серіалу
Декстер, кадр з серіалу

Також влітку 2025 року вийде сіквел "Воскресіння". Це буде продовженням мінісеріалу "Декстера: Нова кров", який вийшов у 2021 році. Головну роль відіграє Майкл Холл.

Кадр із серіалу "Декстер". Фото: скрін youtube
Кадр із серіалу "Декстер". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"У той час як "Декстер: Воскресіння" сподобається десяткам мільйонів давніх шанувальників, "Декстер: Перворідний гріх" познайомить із цим культовим серіалом ціле покоління глядачів, розпочавши з самого початку, що, поза сумнівом, задовольнить і існуючу аудиторію", - заявив генеральний директор Showtime & MTV Entertainment Studios.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Гра престолів" рятує від сліпоти на обличчя: несподіване відкриття вчених.

Також наш портал інформував, то все-таки Габріель? 4 сезон "Емілі в Парижі" незабаром вийде на екрани, кого вибере американка і що з вагітністю Каміль.

Крім того, ми писали, Бред Пітт нарешті почав митися: що змусило його піти на такий серйозний крок.