Почнеться серпень із тригону Сонця та Раху — кармічною планетою, яка показує напрямок для розвитку в поточному житті.

Квадратура Венери та Урану у п'ятницю – не дуже сприятливий період для ділової сфери. Варто виключити не лише фінансову активність, витрати, а й перенести зустрічі наступного тижня. Завершиться тиждень Молодиком у знаку Лева, який відбудеться в неділю. Це сприятливий період для різноманітних ритуалів.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Риб буде багато роботи. Хтось буде зайнятий поточними справами на роботі та вдома, хтось на додачу допомагатиме іншій людині, яка потребує допомоги. Зіткнення з хворобами взагалі буде зараз типовим для Риб: на багатьох чекає візит до поліклініки, проходження медогляду, оформлення медичної книжки тощо. Тиждень дуже гарний для лікування, але з середовища важливо в ньому не перестаратися. Якщо взятися за справу надто енергійно, можна нашкодити собі. З вівторка по четвер Рибам захочеться уваги та визнання. У п'ятницю та суботу тягтиме до небезпек. Для риб, зайнятих лікуванням, ці дні підходять для операції. У неділю чекає активне спілкування в Мережі.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені
Показати ще

Для Водоліїв на перший план вийде співпраця та партнерство. Воно може стосуватися ділового та особистого життя. У справах це угоди, партнерство, договори, консультації, клієнти та ділові партнери. У особистому житті – серйозні стосунки, весілля, стосунки з чоловіком (дружиною), успіхи та проблеми чоловіка (дружини). З середовища у цій сфері життя з'явиться напруга. Ситуація стане схожою на аврал, справи закрутяться все швидше. Насправді імпульсивність і поспіх лише зашкодять. Щоб знизити розпал пристрастей, ближче до кінця тижня зірки радять звернутися до вічних істин і знайти відповідь у роботах філософів.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ініціатива Козорогів буде спрямована на ризиковані заходи. У понеділок буде важко знайти порозуміння з іншою людиною. У діловому житті краще відмовитися від угод, а в особистому – не тиснути на партнера. З вівторка по четвер заняття Козорогів будуть пов'язані із закордоном або іноземцями, або з будь-якими соціальними інститутами: судом, приймальними депутатами, ВНЗ, церквою. Легко вирішуватимуться дрібні питання в цих установах. П'ятниця – складний день для ділового та особистого партнерства. Все може закінчитися дуже добре, якщо Козерога відмовляться від експериментів і змін, і впораються з несподіваними обставинами. У неділю побоюйтеся сварки із друзями.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стрільцям, як нікому іншому, буде видно, наскільки великий світ навколо. Деякі вирушать за кордон або спілкуватимуться з іноземцями дистанційно. Дехто буде захоплений іноземними мовами, історією, політикою, філософією. Дехто матиме справу з різними соціальними групами та інститутами, що теж розширить їхній кругозір. Вони дізнаються практично, що у світі є суд, навчальні заклади, громадські організації, церква. З середовища контакти з будь-якою з цих установ будуть напруженими. На вихідні бажано уникати поїздки за кордон. Розмови на філософські, релігійні чи світоглядні теми переростуть у суперечку та сварку. Зате цими днями добре писати полемічні статті.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіони будуть наполегливими та енергійними. Це неодмінно приведе їх до успіху, якщо вони не витрачають сили на сварки з оточуючими. Імпульсивні та хаотичні дії можуть призвести хіба що до травми, а для успіхів потрібно не тільки бути енергійними, а й добре розуміти, куди спрямовувати енергію. В основному вона буде спрямована на ділове життя, успіхи у суспільстві та спілкування з авторитетами. З середи в цих справах буде перспектива великого успіху. Але Скорпіони ризикують йти напролом, не знаючи міри і не дозувати сили. Це призведе до сварки та занепаду сил, а не до успіху. Боротися за успіх можна і потрібно, але частина енергії краще діти у спорт та активне дозвілля. На вихідних на Скорпіонів чекає напружена ділова розмова.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Найяскравіші на погляд Терезів події будуть пов'язані з друзями, однодумцями, товариствами та компаніями за інтересами. Крім того, на Терезів будуть сильно впливати їхні ділові успіхи. Їхня поведінка зміниться завдяки успіхам у роботі, зростанню авторитету та добрим відносинам з начальством. Честолюбні Терези будуть витрачати багато сил на догляд за зовнішністю, щоб відповідати своєму "високому становищу". На деяких чекає важливий світський захід, діловий банкет або службовий роман. У понеділок непереборні обставини завадять Терезам у роботі. У п'ятницю робота буде успішною, незважаючи на те, що до неї втручатимуться інші люди. Головне – не слухати чужих порад.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Увага Дів буде зосереджено на різних таємницях, секретах або, що прозаїчніше, на справах, які краще робити самотужки і зосереджено. Дівам бажано частіше усамітнюватися, інакше доля обмежить їх вже примусово, заваливши справами, погіршивши самопочуття або навіть влаштувавши їм лікування в стаціонарі. У понеділок настрій буде особливо замкнутим, а самопочуття – неважливим. Але вже у вівторок Діви стануть веселішими та оптимістичнішими. До п'ятниці на поведінку Дів впливатимуть друзі, а з п'ятниці вони змінюватимуть поведінку залежно від того, які секрети вони дізналися і що потрібно приховати їм самим. На вихідних буде напружене спілкування чи неприємна зустріч. Дів можуть втягнути у розгляди.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Усі зусилля Львів будуть спрямовані на самореалізацію. У всіх справах вони будуть ініціаторами. Все, що відбувається навколо них, склалося не без їхньої активної участі. Багато хто зміниться зовні – стане яскравішим і значнішим. Вони зараз дуже багато напрямів, у яких можуть реалізувати себе. Понеділок Леви присвятять догляду за зовнішністю. У вівторок слід приділити увагу матеріальному світу: речам, покупкам, грошам, заробітку. З середовища складеться конфліктна чи напружена ситуація, що стосується важливих для Лева речей. З п'ятниці Леви стануть балакучішими. На вихідних ця балакучість загострить обстановку у сфері, де із середовища накопичується напруга.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ініціативи Раків будуть спрямовані на матеріальний бік життя. Вони будуть зацікавлені у заробітку, придбаннях, а деякі – у створенні речей. Інтерес до того, як вони виглядають, і бажання бути красивішим підштовхнуть Раків до оздоровлення. Вони вкладатимуть багато грошей у корисні заняття: куплять абонемент у дорогий фітнес-зал, відвідають престижний салон краси. Також до п'ятниці Раки будуть дуже товариські, балакучі та інтелектуально активні, а потім це піде на спад. У понеділок та п'ятницю бажано відмовитися від справ, пов'язаних із красою та красивими речами. У неділю потрібно уникати занять спортом та активного відпочинку.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки будуть вести рухливе життя: багато ходити, спілкуватися, зустрічатися з різними людьми, дізнаватися про новини, вчитися. У вівторок краще відпочити вдома, доробити домашні справи, підготуватись до активного тижня. З середовища бажано не перестаратися у спілкуванні та прогулянках, інакше можна зовсім вибитися з сил. Особливо актуально це для вихідних: Близнюки вкладуть дуже багато сил у не найвдаліші переговори чи зустріч, що вплине на їхнє самопочуття і навіть зовнішній вигляд. Починаючи з п'ятниці, протягом місяця коло спілкування Близнюків сильно впливатиме на те, як вони виглядають.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тільці будуть зосереджені на домашніх справах та на подіях у житті членів сім'ї. У понеділок не вдасться дізнатися потрібні відомості, зустріти потрібну людину чи піти кудись. З вівторка по четвер буде гарна нагода відпочити, потрапити на вечірку, отримати запрошення на свято. Настрій буде не робітником, Тільці забудуть про обов'язки і робитимуть те, що їм до вподоби. П'ятниця може принести важливу угоду, аж до одруження або великої угоди, але для успіху потрібно уникати оригінальності та непередбачуваності і у поведінці, і у виборі. У суботу організм особливо вразливий, зате й більш вдячний, якщо про нього піклуватися. У неділю небажано про щось домовлятися та діяти у союзі з іншою людиною.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овни зараз зможуть показати себе у всій красі – це їхній час. Їм забезпечена увага оточуючих, творчі успіхи та перемога у конкурсах. Крім того, їм не завадить відпочити. Багато хто стане гостями яскравого, веселого свята, учасниками вечірки чи відвідувачами цікавого шоу. Багато часу займатимуть любовні романи, побачення, знайомства та флірт. З середи честолюбство штовхатиме Овнів на екстремальні вчинки. Не потрібно цього героїзму, він закінчиться добром. У п'ятницю не варто експериментувати і поводитися за принципом "я не такий, як усі". Цього не оцінять близькі люди.

Нагадаємо, що ці Знаки Зодіаку вміють кохати до кінця життя: помилитися не вийде.

Раніше ми повідомляли, що найпроблемніші Знаки Зодіаку - гірші нікуди, вони "суцільний кошмар".