Італійський стрибун у висоту Джанмарко Тамбері потрапив у неприємну ситуацію на церемонії відкриття Олімпіади у Парижі. 32-річний чемпіон світу розмахував прапором Італії на човні, що пливе Сеною, коли обручка зісковзнула з його пальця і ​​впала в річку.

У Instagram Тамбері вибачився перед своєю дружиною К'ярою, написавши: "Мені шкода, моє кохання, мені так шкода". Він звинуватив у тому, що сталося, "занадто багато кілограмів" і "нестримний ентузіазм".

Про це розповіли у ВВС.

Джанмарко Тамбері із дружиною / фото: SABC Sport
Джанмарко Тамбері із дружиною / фото: SABC Sport

Тамбері сказав, що якщо вже втрачати обручку, то краще місця, ніж Париж, місто кохання, не придумаєш. Він запропонував К'ярі викинути її обручку в річку, щоб вони "назавжди залишилися разом" і був привід відновити весільні клятви.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Кьяра відповіла в коментарях: "Тільки ти міг перетворити це на щось романтичне".

Пара одружена з вересня 2022 року. Тамбері розмахував прапором Італії поряд з олімпійською медалісткою Аріанною Еріго, коли кільце впало в річку. Він описав ці миті як "довговічні".

Джанмарко Тамбері з дружиною / фото: Х
Джанмарко Тамбері з дружиною / фото: Х

Раніше Тамбері вже привертав увагу на Олімпіаді в Токіо 2020, коли розділив золоту медаль зі стрибків у висоту з катарцем Мутазом Есса Баршімом. Також він відомий своєю напівбритою бородою, яку носить із 2011 року на змаганнях, яка стала його "фірмовим" стилем.

А ми нагадуємо, що не 11: зірка серіалу "Дуже дивні справи" вийшла заміж за сина рокера Bon Jovi

Раніше ми писали про те, що для шлюбу не потрібні двоє – у японській культурі поширюється незвичайний тренд «сольних весіль»

Крім того, Знай.ua повідомляв, що зробити з обручкою після розлучення, щоб не натягнути на себе негативну енергетику