33-річна Бріттіні Лопес-Мюррей викладала в середній школі Хайаліа в окрузі Майамі-Дейд і, як з'ясувалося, мала тривалі стосунки з підлітком, перш ніж її злочин нарешті було розкрито.

З'ясувалося, що пара часто зустрічалася у різних місцях, щоб зайнятися інтимом у машині Лопес-Мюррей. Вона часто забирала його з баскетбольного тренування, перш ніж зайнятися брудними речами у машині.

Машини на парковці, скріншот: Youtube
Машини на парковці, скріншот: Youtube

Також було виявлено, що вчителька відправляла підлітку повідомлення під час шкільних канікул, у яких розповідала про "свої почуття до нього".

Інші текстові повідомлення, які можна було побачити між парою, також показують, "наскільки їм подобався секс один з одним".

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Мобілізованим оголосили важливе нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вони також зустрічалися за чашкою кави, перш ніж вирушити до машини вчителя.

Згідно зі свідченнями під присягою, з якими ознайомився NBC6, Лопес-Мюррей "залицялася, спокушала, спонукала жертву відправляти зображення дитячої порнографії, написавши щось на кшталт "ідеально і смачно"".

Бріттані Лопес-Мюррей, фото: NBC Miam
Бріттані Лопес-Мюррей, фото: NBC Miam

Відносини між учнем і вчителем були розкриті після того, як сестра хлопчика виявила безліч відвертих текстів і фотографій, якими обмінювалися ці двоє.

Батько хлопчика також виявив на телефоні сина фотографії оголеної вчительки.

Лопес-Мюррей, названа "вчителем-новачком року" у 2017 році, раніше не мала дисциплінарних стягнень.

Після її визнання її засудили до двох років громадського контролю та десяти років випробувального терміну. Їй також доведеться зареєструватися як сексуальний злочинець.

Нагадаємо, що зірка "Ейфорії" Барбі Феррейра схудла до невпізнанності: шанувальники трубять про уколи.

Раніше ми повідомляли, що 25-річний хлопець таємно пробирався на ферму та ґвалтував корів, суд виніс вердикт: "Я облажався".