Подружжя було приголомшене, коли виявили під килимом у своєму будинку чудове покриття для підлоги вартістю до приголомшливих 25 000 фунтів стерлінгів (1 309 580 грн).

Джош та Емілі Брукс ремонтували свою квартиру в Уолтемстоу, Лондон, коли зробили відкриття. Під старим килимом був захований ромбоподібний паркет у "ідеальному стані".

Підлога на мільйон, кадр з відео
Підлога на мільйон, кадр з відео

Джош і його дружина Емілі викликали фахівця з покриття для підлоги, який оцінив вартість у £20 000–£25 000 — з підлогою, що простягається через коридор і у вітальню. Дует поділився неймовірною знахідкою на TikTok з відео, яке стало вірусним, набравши близько 2,6 мільйонів переглядів.

"Ми побачили крихітний куточок, коли були в будинку, але коли ми дізналися, що це ромбовидний паркет в ідеальному стані, ми були вражені, - пояснив Джош. - Ми запросили фахівця з покриття для підлоги, щоб він подивився, і він сказав нам, що це один із кращих видів дуба, які він бачив, і що він у відмінному стані”.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"З огляду на площу, яку він займає, ми оцінюємо його приблизно в 20 000-25 000 фунтів стерлінгів. Ми збираємося залишити його і відшліфувати, а потім покрити лаком" , - продовжив він.

TikTok зібрав понад 225 тисяч лайків. Одна людина прокоментувала: "Ви потрапили в лотерею!", а інша вражена глядач додала: "Тооо, це діамантовий паркет".

@brooks_renovation

This was the moment we first saw the flooring 🤩

♬ original sound - Josh

Нагадаємо, що вчителька зізналася, що займалася інтимом із 14-річним учнем у машині: чекала після тренувань.

Раніше ми повідомляли, що 25-річний хлопець таємно пробирався на ферму та ґвалтував корів, суд виніс вердикт: "Я облажався".