Хоча ми всі намагаємося щосили жити сьогоденням і будувати плани на найближче майбутнє, важко не думати про те, яким буде світ через десятиліття, — і це може лякати.

Нещодавно під час обговорення на Reddit люди поділилися своїми прогнозами про те, що може дати майбутнє. У той час як деякі люди, здавалося, були оптимістично налаштовані, інші, здавалося, турбувалися про зміни, які ми можемо побачити, в той час як деякі молилися про те, щоб життя було бездіяльним і благали "будь ласка, будь ласка".

Пророцтво, фото з вільних джерел
Пророцтво, фото з вільних джерел

Чоловік віком 50 років поділився своїми детальними прогнозами на 2033 рік. Він наполягає на тому, що технології продовжуватимуть швидко змінюватись, медицина покращиться, населення в Європі та Азії скоротиться, а «росія буде зовсім іншою».

Він сказав: "Чекайте на масштабніші зміни. Медицина продовжить удосконалюватися з запаморочливою швидкістю — схоже, тепер у нас щодня виліковуються нові хвороби".

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Результатом війни в Україні на даному етапі стане зовсім інша росія. Обсяг завданих економічних, соціальних і демографічних збитків все ще важко визначити, навіть якщо він закінчиться завтра. Враховуючи початок постійного скорочення споживання нафти, як це видно з Китаю через електрифікацію всього, на момент зняття санкцій нафта може вже не коштуватиме так дорого".

Путін, фото з інтернету
Путін, фото з інтернету

Нагадаємо, що "Все закінчиться раптово": виявлено пророцтво легендарного містика зі США Едгара Кейсі про Україну.

Раніше ми повідомляли, що вона ще не помилялася: найвідоміша "ворожка на спаржі" побачила кінець війни в Україні.