Стартап пропонує кріогенну заморозку людей після їхньої смерті доти, доки наука не знайде спосіб повернути їх до життя.

Пропонуючи повне заморожування тіла за €200 000 або опцію лише мозку за €75 000, Tomorrow Bio вважається єдиним бізнесом у Європі, який пропонує людям лікування Хана Соло. І воно виявляється популярним.

Кріогенна заморозка, Фото: Tomorrow Bio
Кріогенна заморозка, Фото: Tomorrow Bio

Берлінський стартап заморозив шість осіб та п'ять свійських тварин, причому троє з людей вирішили заморозити лише свій мозок, і понад 650 людей підписалися на послугу через платні плани членства, повідомляє The Times. Деякі клієнти – це сім'ї, які разом зустрічають нове майбутнє.

Співзасновник із Бразилії 40-річний Фернандо Азеведу Пінейру сказав: "Деякі люди роблять це, тому що бояться померти. Дехто хоче цього, тому що хоче побачити, як розвиватимуться технології в майбутньому, і хоче отримати шанс здійснити космічну подорож".

Популярні новини зараз
Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Tomorrow Bio має цілий парк переобладнаних машин швидкої допомоги, готових забрати клієнта якнайшвидше після зупинки його серця. Це пов'язано з тим, що клітини починають розкладатися, як тільки серце перестає качати кров, що робить майбутнє пожвавлення складнішим, ніж воно є зараз.

Тіло охолоджують, поки машина швидкої допомоги везе його до місця його останнього — на даний момент — упокою у швейцарському сховищі.

Кріогенна заморозка, Фото: Tomorrow Bio
Кріогенна заморозка, Фото: Tomorrow Bio

Бригади, що базуються в Берліні та Амстердамі, а незабаром і в Цюріху, виконують масаж серця і насичують труп киснем, щоб уповільнити розкладання, поки він перебуває в машині швидкої допомоги, одночасно замінюючи рідину організму на свого роду "антифриз", щоб не утворювалися кристали льоду. при зниженні температури.

Цей процес, кріоконсервація, використовує температуру до -196 °C, щоб зупинити природу, що робить свою справу в тілі, включаючи розпад. Мобільні команди можуть охолоджувати тіла до -80 °C, коли розпад зупиняється.

У швейцарській установі, якою управляє Європейський фонд біостазу в селі Рафц, заморожені тіла зберігаються у вакуумно-ізольованих сталевих контейнерах заввишки 3,20 м. Вони називаються д'юарами, заповнені рідким азотом і не потребують електрики, щоб залишатися замороженими.

Нагадаємо, що вчителька зізналася, що займалася інтимом із 14-річним учнем у машині: чекала після тренувань.

Раніше ми повідомляли, що 25-річний хлопець таємно пробирався на ферму та ґвалтував корів, суд виніс вердикт: "Я облажався".