Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які обожнюють новини про новий у світі природи та тварин, у нас є буквально "гарячі" новини. Справа в тому, що вже давно в Україні не знаходили підозрілих тварин, а раніше буквально років п'ять тому такі новини були частими гостями стрічок соціальних мереж, і навіть на телебаченні виходили сюжети.

Перейдемо до історії, так, на зупинці неподалік ферми у містечку Жидичин (Волинська область) виявили тварину, яка з якихось причин не тікала.

Про це стало відомо завдяки публікації місцевої мешканки Ірини Нестерової у соціальній мережі Facebook.

Чупакабра під Луцьком, скріншот: Facebook
Чупакабра під Луцьком, скріншот: Facebook

"Ця тварина сидить у Жидичині на зупинці. Хто це? Заєць? Кролик? Люди на зупинці припускали навіть, що кенгуру. Може, з чийогось зоокуточка втекла, і зараз її шукають? Тікати не може - схоже, хвора або покалічена", - написала українка у своїй публікації, а також додала кілька знімків, які вона зробила на свій телефон.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Чупакабра під Луцьком, скріншот: Facebook
Чупакабра під Луцьком, скріншот: Facebook

Люди почали активно коментувати публікацію. Ось, що пишуть користувачі мережі: "Вона їсти хоче, погодуйте спочатку"; "Сподіваюся, ви ж його так не кинули? Можна як мінімум до зоопарку зателефонувати"; "Це заєць. Напевно хворий. Тому що так би близько до людей не пішов. Мені так здається)"; "Чому ж ніхто не допоможе бідній тварині? У когось є серце?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Нагадаємо, у вашому будинку живе нечиста сила: які ознаки цього і як швидко позбутися.

Раніше повідомлялося, король мавп або дегустатор собачого корму: найдивовижніші професії у світі, про які ви ніколи не чули.

Також, монстр з минулого: у Намібії знайдені скам'янілості гігантської саламандри.