Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять смачно поїсти та проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що японці втілили в життя мрію багатьох геймерів, вони створили локшину швидкого приготування з кофеїном.

Цікаво, що її не потрібно заварювати - вона готова до вживання прямо з пакетика.

Про це стало відомо завдяки інформації в одному з топиків форуму Reddit.

Каша з кофеїном, фото: Reddit
Каша з кофеїном, фото: Reddit

Виробники кажуть, що всередині упаковки знаходиться поживна порція рамена з кофеїном та м'ясом. За заявами виробника, дає заряд енергії, який можна порівняти з кухлем міцної кави. Вартість - 660 єн ($4,60), і це приблизно 190 грн.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Каша з кофеїном, фото: Reddit
Каша з кофеїном, фото: Reddit

"Всередині - бадьоряча суміш локшини з м'ясом і кофеїном, яка розганяє сонливість краще за найміцніший еспресо. Покупці запевняють, що ця локшина оживить навіть "овочів"", - повідомляється в публікації на Reddit.

Також розповімо, що китайські біоінженери створили технологію виробництва багатого на поживні речовини рису з додаванням м'яса. Метод, перевірений у лабораторії, передбачає "вирощування м'ясних клітин безпосередньо на рисових зернах".

Вчені "попередньо обробляють" зерна рису, а потім використовують їх для вирощування тонких шарів курячих або свинячих клітин безпосередньо на поверхні зерен у лабораторних умовах. Вони вибрали рис, оскільки він багатий на клітковину та інші корисні поживні речовини. Клітини тварин вирощувалися у лабораторії спеціально з цією метою.

Нагадаємо, "Дуже складно проходити": геймер подає до суду на розробників Elden Ring.

Раніше повідомлялося, жити і грати стане легше: для всіх, хто чекає на Dragon Age: The Veilguard, є крута новина.

Також, 4 млн гривень, щоб пограти: рідкісний "золотий" картридж для Nintendo виставили на аукціон.